Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Geloof en praktijk > Leven in vertrouwen - Superfood

Leven in vertrouwen - Superfood

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Leven in vertrouwen - Superfood - Paul Abspoel
Auteur:Paul Abspoel
Ondertitel:Zeker van je geloof?
Uitvoering:Gebonden
Formaat:12x17 cm
Pagina's:96
ISBN:9789033817939
Prijs: € 9.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Leven in vertrouwen - Superfood’

Hoe kun je staande blijven in een wereld van wanhoop en verwarring? Waar is onze hoop ten diepste op gebaseerd? Paul Abspoel helpt je zoeken naar het antwoord in Leven in vertrouwen. Een geloofsopbouwend boekje, vriendelijk van toon en bemoedigend van inhoud.

Leesfragment

Bekijk hier de eerste bladzijden van Leven in vertrouwen!

Over de serie

Superfood: geestelijke voeding. Een serie krachtige boekjes die je geloofsleven een boost geven. Met onderwerpen die een brede doelgroep aanspreken. Prachtige cadeaus voor anderen én jezelf! Andere Superfood zijn: Gods vaderhart, Leven in balans en Meer van God ervaren.

Over de auteur

Paul Abspoel (1961), uitgever bij Ark Media, is een man van woorden en beelden. Hij schrijft blogs en overdenkingen en maakt deel uit van het auteursteam van de Meerkerk in Hoofddorp. Paul is getrouwd en heeft 3 kinderen.

Recensie

De auteur beschrijft in het kort zijn jeugd, het opgroeien in een voluit christelijk gezin, het groeien van zijn persoonlijk geloof. In ieder hoofdstuk kijkt hij naar dat geloof vanuit een ander gezichtspunt. Het boekje leest heel gemakkelijk, maar zet wel aan het denken. Een aanrader voor mensen die niet opgegroeid zijn met het geloof.
Kerkblad voor het Noorden, januari 2017

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media