Nieuwsbrief

Aanbiedingen, prijsacties, recensies, nieuwe boeken en ander leuk boekennieuws in uw mailbox? Meld u nu aan!


Best bekeken christelijke boeken
Home > Agenda's

Agenda's

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
 • Natural gezinsagenda 2018 - Flier, Marcel

  Natural gezinsagenda 2018

  Flier, Marcel

  Geliefde Natural gezinsagenda 2018 wederom beschikbaar. Modern, strak vormgegeven, rustig én praktisch voor de vrouw met gezin. Extra notitieruimte per week voor de diverse afspraken van de gezinsleden, begint op zondag. Voldoende ruimte voor eigen afspraken. Liniaal en opberghoesje. Ook verkrijgbaar: Natural agenda 2018 - kleinLeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's online!
  Meer over ‘Natural gezinsagenda 2018’

  € 13.95
  ‘Natural gezinsagenda 2018’ bestellen
 • Natural agenda 2018 - Flier, Marcel

  Natural agenda 2018

  Flier, Marcel

  De Natural agenda 2018 is een moderne, strak vormgegeven, rustige agenda met ringband. De agenda heeft voor elke week twee pagina’s aan schrijfruimte, begint op zondag. Extra’s om vooruit te kijken; invullijstjes, bucketlist, doelen voor de toekomst. Handig opberghoesje en liniaal. Ook verkrijgbaar: Natural gezinsagenda 2018LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's online!
  Meer over ‘Natural agenda 2018’

  € 12.50
  ‘Natural agenda 2018’ bestellen
 • Lekker leven agenda 2017 - Kramer, Erica

  Lekker leven agenda 2017

  Kramer, Erica

  De Lekker Leven Agenda 2017 is dé agenda voor iedereen die geniet van het buitenleven en van uitgebreid koken. Vol sfeervolle natuurfotografie, lekkere en gezonde recepten, seizoensgroenten, bijbelcitaten en andere inspirerende teksten. Dankbaar door het leven gaan, aandacht besteden aan de schepping en de wisseling van de seizoenen, dat is waar deze agenda voor staat. De agenda heeft een ruim opgezet overzicht per week, overzichtelijk over 2 pagina's verspreid. De weekindeling begint op ...
  Meer over ‘Lekker leven agenda 2017’

  € 13.95
  ‘Lekker leven agenda 2017’ bestellen
 • Alle tijd agenda 2018 - Kramer, Erica

  Alle tijd agenda 2018

  Kramer, Erica

  De Alle tijd agenda 2018 is een agenda die overzichtelijk, licht en ruim opgezet is. Voor iedereen die ontspannen wil leven uit vertrouwen op God. Met bijbelteksten, citaten, korte overdenkingen én elke maand een lijstje met seizoensgroenten die dan op hun best zijn. Handig opberghoesje, liniaal en stevige ringband. LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's online!
  Meer over ‘Alle tijd agenda 2018’

  € 14.50
  ‘Alle tijd agenda 2018’ bestellen
 • Max Lucado agenda 2017 - Klein - Lucado, Max

  Max Lucado agenda 2017 - Klein

  Lucado, Max

  Al jarenlang zeer geliefd: de Max Lucado Agenda. Vol bemoedigende en inspirerende teksten van Max Lucado. Een praktische en mooi vormgegeven agenda met een weekindeling die over 2 pagina's is verspreid en op zondag begint. Ook bevat elke week ruimte voor wat handige extra notities. Dit compacte formaat kan makkelijk meegenomen worden. Met handige liniaal en plastic opberghoesje, gebonden door een zeer compacte ringband. Vind rust in je verlossing.Wat geweest is, is geweest.Je gaat een str...
  Meer over ‘Max Lucado agenda 2017 - Klein’

  € 11.95
  ‘Max Lucado agenda 2017 - Klein’ bestellen
 • Max Lucado agenda 2017 - Groot - Lucado, Max

  Max Lucado agenda 2017 - Groot

  Lucado, Max

  Al jarenlang zeer geliefd: de Max Lucado Agenda. Vol bemoedigende en inspirerende teksten van Max Lucado. Een praktische en mooi vormgegeven agenda met een weekindeling die over 2 pagina's is verspreid en op zondag begint. Ook bevat elke week ruimte voor wat handige extra notities. Dit compacte formaat kan makkelijk meegenomen worden. Met handige liniaal en plastic opberghoesje, gebonden door een zeer compacte ringband. Vind rust in je verlossing. Wat geweest is, is geweest. Je gaat een str...
  Meer over ‘Max Lucado agenda 2017 - Groot’

  € 13.95
  ‘Max Lucado agenda 2017 - Groot’ bestellen
 • Max Lucado agenda 2017 - Young - Lucado, Max

  Max Lucado agenda 2017 - Young

  Lucado, Max

  De Max Lucado Agenda Young Adult 2017 is een mooie agenda vol aansprekende teksten van Max Lucado, speciaal voor jongeren en volwassenen die houden van een strakke, overzichtelijke vormgeving. Elke week opnieuw inspiratie en bemoediging. En uiteraard voldoende ruimte voor je wekelijkse afspraken en notities. De week is verdeeld over 2 pagina's en begint met zondag. Met plastic liniaal en hoesje voor foto’s. De agenda is gebonden door een zeer compacte ringband waardoor deze praktisch in ge...
  Meer over ‘Max Lucado agenda 2017 - Young’

  € 13.95
  ‘Max Lucado agenda 2017 - Young’ bestellen
 • Max Lucado Agenda 2018 (groot) - Lucado, Max

  Max Lucado Agenda 2018 (groot)

  Lucado, Max

  De Max Lucado Agenda is al jarenlang zeer geliefd. Ook voor 2018 weer beschikbaar in groot formaat. Agenda vol bemoedigingen en inspirerende teksten van Max Lucado. Praktisch met twee pagina’s schrijfruimte per week, begint op zondag. Handige liniaal en plastic opberghoes. Gebonden door een zeer compacte ringband. Ook beschikbaar:Max Lucado agenda 2018 Kleine editie LeesfragmentBekijk hier alvast de eeste pagina's online!
  Meer over ‘Max Lucado Agenda 2018 (groot)’

  € 14.50
  ‘Max Lucado Agenda 2018 (groot)’ bestellen
 • Max Lucado Agenda 2018 (klein) - Lucado, Max

  Max Lucado Agenda 2018 (klein)

  Lucado, Max

  De Max Lucado Agenda is al jarenlang zeer geliefd. Ook voor 2018 is de kleine editie weer beschikbaar. Agenda vol bemoedigingen en inspirerende teksten van Max Lucado. Praktisch met twee pagina’s schrijfruimte per week, begint op zondag. Handige liniaal en plastic opberghoes. Gebonden door een zeer compacte ringband. Ook verkrijgbaar: Max Lucado Agenda 2018 (groot) LeesfragmentBekijk hier alvast de eeste pagina's online!
  Meer over ‘Max Lucado Agenda 2018 (klein)’

  € 12.50
  ‘Max Lucado Agenda 2018 (klein)’ bestellen
 • Max Lucado Agenda 2018 This is the day - Lucado, Max

  Max Lucado Agenda 2018 This is the day

  Lucado, Max

  De Max Lucado Agenda 2018 This is the day the Lord has made heeft een frisse, strakke uitstraling. De agenda staat vol aansprekende teksten van Max Lucado. Genoeg ruimte om afspraken op te schrijven en notities te maken.Inclusief plastic liniaal en hoesje voor bijvoorbeeld foto’s en losse briefjes.Weekoverzicht inclusief notitieruimte, verspreid over twee pagina’s en begint op zondag.Uitstraling ook passend bij jongeren.
  Meer over ‘Max Lucado Agenda 2018 This is the day’

  € 13.95
  ‘Max Lucado Agenda 2018 This is the day’ bestellen
 • LUV Agenda 2018 - LUV

  LUV Agenda 2018

  LUV

  De LUV Agenda 2018 voor mooie herinneringen is een nieuwe agenda op de markt. Groot formaat, luxe gebonden uitvoering met luxe uitgevoerd omslag in linnentechniek. Handig kartonnen opbergvak achterin. Unieke bladwijzer voor de juiste week met sluitelastiek om de agenda netjes te houden. De weekoverzichten zijn rustig opgemaakt in mooie afwisselende kleuren, de weekindeling begint op zondag. Handletteren én trendy pasteltinten. LeesfragmentNeem een kijkje in de agenda!
  Meer over ‘LUV Agenda 2018’

  € 16.99
  ‘LUV Agenda 2018’ bestellen
 • Agenda 2017 met bijbelteksten, overdenkingen & schrijfruimte - Ooijen, Cindy van

  Agenda 2017 met bijbelteksten, overdenkingen & schrijfruimte

  Ooijen, Cindy van

  Agenda met bijbelteksten, overdenkingen en schrijfruimte 2017Na een succesvolle introductie verschijnt ook nu de fraai uitgevoerde jaaragenda ‘Precious & Beloved 2017’. Naast ruimte voor al je afspraken, biedt deze agenda elke maand een bijbelse overdenking, tips voor stille tijd en schrijfruimte voor je eigen gedachten. De mooie fotografie en stijlvolle vormgeving maken de agenda helemaal af. De weekindeling staat op 1 pagina en begint op zondag.Deze Agenda met bijbelteksten, overde...
  Meer over ‘Agenda 2017 met bijbelteksten, overdenkingen & schrijfruimte’

  € 12.50
  ‘Agenda 2017 met bijbelteksten, overdenkingen & schrijfruimte’ bestellen
 • Agenda 2018 met bijbelteksten, overdenkingen en schrijfruimte - Ooijen, Cindy van

  Agenda 2018 met bijbelteksten, overdenkingen en schrijfruimte

  Ooijen, Cindy van

  De Agenda met bijbelteksten, overdenkingen en schrijfruimte is vanwege succes opnieuw beschikbaar voor een nieuw jaar. Leuk vierkant formaat. Handig weekoverzicht, begint op zondag. Mét wekelijkse bijbeloverdenkingen bij de HSV. Natuurfotografie en illustratieve elementen. Flexibele kaft met compacte ringband. LeesfragmentBekijk hier alvast de eerste pagina's online!
  Meer over ‘Agenda 2018 met bijbelteksten, overdenkingen en schrijfruimte’

  € 12.95
  ‘Agenda 2018 met bijbelteksten, overdenkingen en schrijfruimte’ bestellen
Ark Media, Donauweg 4, 1043 AJ Amsterdam, (020) 480 29 99, info@arkmedia.nl
K.v.K. 33180425 Copyright 2017 Ark Media