Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Aan tafel

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Aan tafel - Anne-Marie van Briemen
Auteur:Anne-Marie van Briemen
Ondertitel:Bijbelstudies over gesprekken met Jezus
Uitvoering:Paperback
Formaat:A5
Pagina's:64
ISBN:9789033801099
Prijs: € 9.99
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Aan tafel’

Aan tafel bevat acht inspirerende bijbelstudies die ons aanmoedigen om open te staan voor de ontmoeting met Jezus en om ons geloof te delen met anderen.
2e druk

Met elkaar een maaltijd gebruiken is een goede manier om elkaar van hart tot hart te ontmoeten. In het Nieuwe Testament vinden we veel verhalen waarin Jezus met mensen aan tafel ging. Deze ontmoetingen leidden vaak tot mooie, prikkelende en confronterende gesprekken. Anne-Marie van Briemen schreef acht bijbelstudies over gesprekken die Jezus met mensen voerde.

Geschreven voor kringgebruik, maar ook heel geschikt voor zelfstudie.

Kringserie
Deze bijbelstudieserie is uitgegeven in samenwerking met de IZB. De IZB is een vereniging binnen de PKN die zich bezighoudt met zending in Nederland. Ze wil gemeenten leren kerk in de wereld te zijn. Zie voor meer informatie www.izb.nl. Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare bijbelstudieboeken in de Kringserie.

Inkijkpagina's
Bekijk de eerste pagina's hier online!

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2021 Ark Media