Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Geloof en praktijk > Dicht bij God, dicht bij elkaar - Dagboek

Dicht bij God, dicht bij elkaar - Dagboek

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Dicht bij God, dicht bij elkaar - Dagboek - Ina van der Beek
Auteur:Ina van der Beek
Ondertitel:Samen delen en doen
Uitvoering:Gebonden, binnenwerk met steunkleur
Formaat:13x19
Pagina's:96
ISBN:9789033817595
Prijs: € 14.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Dicht bij God, dicht bij elkaar - Dagboek’

Je relatie met God en met elkaar versterken? Dicht bij God, dicht bij elkaar is een praktisch en toegankelijk geschreven boek over onderwerpen als 'ruzie maken' en 'acceptatie.'

Ina van der Beek neemt je mee in 40 overdenkingen voor (pas) getrouwde stellen, met huwelijken uit de Bijbel als voorbeeld. Mooi om je eigen relatie mee te verdiepen of om als dagboek cadeau te doen bij een verloving of huwelijk.

Ina van der Beek schreef eerder vele gedichtenbundels, familieromans en kinderboeken. Iedere maand schrijft ze een column op de website van de hervormde gemeente in Harmelen. Voor het magazine Elisabeth schrijft ze columns en boekbesprekingen.

Recensie

'In de stukjes wordt soms een situatie getekend en besproken, soms een goede raad gegeven. Maar steeds wordt gewezen op de belangrijkste relatie: Met God. (...) Echt een mooi cadeauboekje voor mensen die net (of al wat langer) getrouwd zijn.'
Els Sneep in Lectori Salutem, april 2016

'Een fris uitgevoerd en praktisch boekje voor ieder, die zich wil verdiepen in de intermenselijke relaties en met name in het huwelijk. Talrijke herkenbare situaties van het echtelijke leven, van verkering tot en met de schoonfamilie, passeren in veertig overdenkingen de revue aan de hand van bijbelse en alledaagse voorbeelden. Het bezorgt je een glimlach van herkenning of doet jou of je partner denken:  zo kan het dus ook!
Hans van der Pluim in Maandlbad Reveil, 2017

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media