Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Belijdenis en doop > Gods liefde voor jou

Gods liefde voor jou

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Gods liefde voor jou - Ina van der Beek
Auteur:Ina van der Beek
Ondertitel:101 overdenkingen
Uitvoering:Gebonden
Formaat:13 x 19 cm
Pagina's:112 pag.
ISBN:9789033820496
Prijs: € 15.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Gods liefde voor jou’

Gods liefde voor jou is een bemoedigend cadeauboek.
Laat het tot je doordringen: God houdt van je! Alles draait om liefde, zijn liefde, die wij mogen weerspiegelen in onze liefde voor elkaar.

Ina van der Beek schreef 101 overdenkingen met één centrale boodschap: God is liefde en alles wat Hij doet, komt voort uit liefde. Een bemoedigend boek met overdenkingen over Gods vergeving en genade, over leven vanuit Gods liefde en die liefde uitdelen aan de mensen om je heen.

Gods liefde voor jou is toegankelijk geschreven.
Het is een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld Moederdag en huwelijksjubilea.

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's online!

Recensie

God is liefde! Auteur Ina van der Beek heeft een bemoedigend boek geschreven met 101 overdenkingen waarin deze grenzeloze liefde centraal staat. Elk stukje begint met een 'liefdevolle' Bijbeltekst. Een bemoedigend cadeau voor diegene die wel eens twijfelt aan deze liefde. Of misschien wel voor jezelf?
Eva, 2017

De Bijbel staat vol prachtige woorden over de liefde van God. In de 101 overdenkingen in dit boek lezen we veel over die liefde. Ook die Bijbelteksten waarvan je op het eerste gezicht denkt dat ze niets met de liefde van God te maken hebben, weet de schrijfster zo uit te leggen dat je bemoedigd wordt. Hoe mooi is het dat we deze liefde uit mogen delen aan de mensen om ons heen. Dank U Heer, voor Uw eindeloze liefde voor ons!
Reveil, 2017
Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media