Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Geloof en praktijk > Je mag er zijn! - Dagboek

Je mag er zijn! - Dagboek

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Je mag er zijn! - Dagboek - Ina van der Beek
Auteur:Ina van der Beek
Ondertitel:40 dagen inspiratie van vrouwen uit de Bijbel
Uitvoering:Gebonden, binnenwerk in steunkleur
Formaat:13 x 19 cm
Pagina's:96
ISBN:9789033817205
Prijs: € 14.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Je mag er zijn! - Dagboek’

Je mag er zijn!
Veertig verrassende ontmoetingen met bekende en onbekende vrouwen uit de Bijbel. Heel gewone, herkenbare vrouwen; bescheiden of juist assertief, egoïstisch of juist heldhaftig. De vrouwen die op God durfden te vertrouwen, ontdekten: Hij is trouw en liefdevol. Het leven met Hem is een goed leven. Een prachtige les, ook voor ons vandaag.
God heeft oog voor iedereen, wie je ook bent.

Je mag er zijn! is door de hippe vormgeving een prachtig cadeau voor vrouwen, jong en oud, bij diverse gelegenheden. Als cadeautje zomaar tussendoor of als bemoediging voor iemand die het kan gebruiken.

Van de auteur - Ina van der Beek - van het succesvolle dagboek Ontmoeten. Voor mannen schreef zij het boek Op de man af met ontmoetingen met 40 mannen uit de Bijbel.

Leverbaar in de 2e druk.

Bekijk hier alvast een aantal pagina's uit het boek.

Boek beoordelingen

Sehrish Hussain, 03-09-2014
In 'Je mag er zijn' vertelt Ina van der Beek verhalen over (on)bekende vrouwen uit de Bijbel. 91 pagina’s wijdt Van der Beek aan deze bijzondere vrouwen. Allereerst viel mij de bijzonder cover op, de groene kleur met een vrouwenhoofd in witte sierletters sprong er meteen uit. Zo'n mooie cover zie je niet dagelijks. Ook ben ik erg tevreden over de inhoud van het boek. Er is veel zorg besteed aan de lay-out en inhoud. Er zijn weinig boeken die vanaf de cover tot en met de inhoud geweldig zijn. Je mag er zijn is zeker een van deze boeken. Het boek begint met een interessante quote van de schrijfster die mij lang zal bij blijven: Of je nu een dynamische Lydia of een oude Anne bent, een gekwetste Tamar of een geliefde Ester, je mag weten dat God van je houdt!

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media