Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Dagboeken > Ontmoeten - Dagboek

Ontmoeten - Dagboek

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Ontmoeten - Dagboek - Ina van der Beek
Auteur:Ina van der Beek
Ondertitel:365x tot rust komen bij God
Uitvoering:Gebonden met leeslint, binnenwerk in steunkleur
Formaat:11 x 14 cm
Pagina's:368 pag
ISBN:9789033817144
Prijs: € 16.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Ontmoeten - Dagboek’

Ontmoeten is een dagboek speciaal voor de trendy 30-er. Na drie drukken in groot formaat, nu beschikbaar in een handzaam formaat met leeslint!

Dagelijks even tot rust komen om God te ontmoeten, zelfs als je weinig tijd hebt. Dat is de insteek van Ontmoeten; een dagboek voor 365 dagen. Geen lange teksten of ingewikkelde bijbelstudies, maar voor elke dag een korte, pakkende overdenking met een duidelijke boodschap, NBV bijbeltekst en bijbelgedeelte om zelf op te zoeken in de Bijbel.

Auteur Ina van der Beek maakt in de 365 korte overdenkingen veel gebruik van voorbeelden uit het leven die 25 tot 40-jarigen zeker zullen herkennen.

Ontmoeten is een prachtig cadeau voor bijvoorbeeld (schoon)dochters en (schoon)zonen! Ook bij belijdenis een cadeau dat uitnodigt tot dagelijks gebruik.

Het boek is ook verkrijgbaar als e-book: Ontmoeten.

Bekijk hier de inkijkpagina's!

 

Een voorbeeld uit Ontmoeten:
Lezen: Psalm 86:3-11
Gods liefde voor jou…
Iemand van wie je houdt, daarmee wil je ook in contact blijven. Je wilt elkaar spreken en als dat door bijvoorbeeld afstand niet mogelijk is, ga je bellen, mailen of sms’en. God wil ook in contact met jou blijven, door het gebed.
Als je een goede vriend niet of nauwelijks meer spreekt, loop je het gevaar dat het contact verwatert. Andere dingen of andere mensen worden belangrijker. Laat dat niet gebeuren, zoek dagelijks contact met God. Hij wacht op je!

U krijgt niets omdat u niet bidt.
Jakobus 4:2b

Recensie

'Ina van der Beek levert met Ontmoeten een mooi dagboekje af. Klein, compact, met hele korte stukjes tekst. Bemoedigend. Veelal kinderlijk eenvoudig. Maar juist daarom ijzersterk. Tussen de vele dagboeken die er zijn, is dit een bijzondere! Een verrijkend dagboek dat je maar snel moet aanschaffen. En moet lezen. Aanbevolen dagelijkse kost!'
Uitdaging/mv - april 2011

'Dit eigentijdse, in mooie pasteltinten uitgevoerde bijbels dagboek is speciaal geschreven voor (jong) volwassenen. ... Dit dagboekje is een mooi cadeau voor uw (klein)kinderen, bijvoorbeeld ter gelegenheid van hun openbare geloofsbelijdenis.
Elisabet - 1 april 2011

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media