Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Jongeren > Geloof en praktijk > Ik wil je helemaal

Ik wil je helemaal

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Ik wil je helemaal - Bergeijk, Minella van
Auteur:Bergeijk, Minella van
Ondertitel:Alle ingredienten voor je relatie
Uitvoering:Paperback binnenwerk in steunkleur
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:160
ISBN:9789033800627
Van: € 15.95
Voor: € 9.95
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Ik wil je helemaal’

Ik wil je helemaal - een relatieboek
Hebt u ooit de overeenkomst gezien tussen een pizza en een liefdesrelatie? Minella van Bergeijk, landelijk coördinator van de (Pre) Marriage Course, wel. Dat resulteert in dit opvallende boek met een originele kijk op het bouwen aan goede relaties.

Een ambachtelijke pizza bestaat uit de bodem, de saus en de topping. Deze drie elementen zijn de basis van elke pizza. Net als dat toewijding, intimiteit en passie de basis vormen van elke relatie.

Ik wil je helemaal is een mooi vormgegeven boek, geschreven in een vlotte stijl, met diepgang en praktische handvatten. Zeer geschikt voor stellen die al langer bij elkaar zijn.

Van Minella van Bergeijk verscheen eerder het humoristische relatieboek Kussengevecht. Het geeft inzicht in de denkwereld van beide sekses en biedt handvatten om aan je relatie te werken.

Bekijk hier een aantal pagina's van het boek!

Recensie

'Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden en kleine opdrachten helpt de schrijfster jou om vanuit Bijbels perspectief naar jezelf en naar je relatie te kijken... een laagdrempelige manier om je relatie goed onder de loep te nemen!'
Uitdaging december 2014

Ik wil je helemaal is een mooi vormgegeven boek, geschreven in een vlotte stijl, met diepgang en praktische handvatten. Gericht op stellen die al langer bij elkaar zijn.
Scherp - relatiemagazine van de Christelijke Hogeschool Ede - april 2015

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2018 Ark Media