Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Bob Hartman

Bob Hartman

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter

Bob Hartman is, om te beginnen, verhalenverteller. Hij gaat naar scholen, kerken en boekenfestivals en vertelt daar bijbelverhalen, volksverhalen en verhalen die hij zelf heeft bedacht. Hij weet als geen ander hoe je de aandacht van kleine en grote luisteraars kunt krijgen en vasthouden. Hartman vertelt al ruim twintig jaar verhalen en is overal ter wereld geweest: Noord-Amerika, Europa, Afrika, Azië, Australië, het Midden Oosten.

Bob is ook schrijver. Er zijn meer dan vijftig boeken van zijn hand uitgegeven, de meeste daarvan voor kinderen. Een van zijn bekendste boeken is de Vertelbijbel.

En tot slot: Bob Hartman is ook predikant. Of misschien zou hij dat wel ‘in de eerste plaats’ moeten zijn, want daar is hij ten slotte voor opgeleid. Hij werkt op dit moment in Emmanuel Christian Church in Pittsburgh, Pennsylvania. Hij is getrouwd met Sue. Ze hebben twee kinderen.

Boeken van deze auteur
Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media