Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Geloof en praktijk > Hoe ik ging doen wat ik niet durfde

Hoe ik ging doen wat ik niet durfde

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Hoe ik ging doen wat ik niet durfde - Mira de Boer
Auteur:Mira de Boer
Uitvoering:paperback
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:128
ISBN:9789033801341
Prijs: € 12.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Hoe ik ging doen wat ik niet durfde’

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’

Een uitspraak van een meisje met een grenzeloos zelfvertrouwen: Pippi Langkous. Optimistisch en altijd in voor iets nieuws. Niet klein te krijgen.

Zo wil ik (Mira de Boer) ook zijn! Dus ging ik doen wat ik niet durfde: ik stapte uit mijn comfortzone om met God op pad te gaan en te ontdekken, te delen, kwetsbaar en open te zijn, met koffie en thee, buren en vrienden. Waarom? Omdat ik wil leven vanuit Gods liefde en niet vanuit angst, drukte en stress. Omdat ik ernaar verlang dat mensen om mij heen dit ook ontdekken. Omdat ik uit mijn christelijke bubbel wil komen en wil genieten van het volle leven!

Wil jij dat ook? Ben je bereid je te doen wat je misschien niet durft? Ik daag je uit!

  • Hoe deel je je geloof?
  • Persoonlijke tips en ervaringen.

Hoe ik ging doen wat ik niet durfde is een persoonlijk boek voor de christenvrouw die wil uitdelen.

'Allereerst focus ik in het boekje op het feit dat je geliefd bent. Het is zo belangrijk om te weten dat je helemaal geaccepteerd bent. Mijn uitgangspunt is dat je de uitdagingen en opdrachten doet vanuit rust en ontspanning, wetende dat Jezus van je houdt. En dat je kunt genieten van het volle leven en dit kunt delen met anderen.'
Mira de Boer, Eva 2017

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's!

 

Recensie

Klik hier voor een recensie van Hoe ik ging doen wat ik niet durfde

"Wat een uitdagende titel! Wie wil dat eigenlijk niet eens: iets doen wat je eigenlijk niet durft? Mira neemt je op een prettige manier mee in haar avontuur om eens iets anders te doen dan je gewend of vertrouwd bent. Elk hoofdstuk begint met een verhaal uit de Bijbel, geschreven op een manier waarin je je eigen situaties kunt herkennen of een verhaal uit het leven van Mira of over iemand die zij kent. Dan zijn er vragen, waar je de ene keer wel en de andere keer niet je Bijbel voor nodig hebt. Vervolgens beschrijft Mira iets waar je verder over na kunt denken. Dit maakt het allemaal heel bruikbaar voor een groep! Dan is er ook nog een uitdaging die je kunt 'doen' en sluit het hoofdstuk af met hoe Mira dit zelf in praktijk heeft gebracht. De stappen zijn niet hoogdravend, maar laagdrempelig en Mira schroomt ook niet om haar eigen zwakheden te benoemen. Dat maakt het heel prettig leesbaar en stimuleert om echt na te denken of je zelf ergens toch ook een stapje kunt zetten om uit te delen van wat je hebt gekregen.
Er is in het boek veel ruimte voor notities, je kunt er fijn je eigen verhaal en ervaringen in kwijt!"
Lieneke van Vuuren op boekenbloggen.blogspot.nl, oktober 2017

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2018 Ark Media