Nieuwsbrief

Aanbiedingen, prijsacties, recensies, nieuwe boeken en ander leuk boekennieuws in uw mailbox? Meld u nu aan!


Soulfulness

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Soulfulness - Brian Draper
Auteur:Brian Draper
Ondertitel:Bewust leven vanuit je ziel
Uitvoering:Paperback
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:272
ISBN:9789033801273
Prijs: € 19.95
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Soulfulness’

Soulfulness is een boek voor mensen die bewuster in het leven willen staan.
In de hectiek van het dagelijks leven is het een uitdaging om ontspannen te leven, te gedijen en te genieten van wat je gegeven is. Soulfulness biedt daarvoor een handreiking. Auteur Brian Draper onderzoekt wat er goed en minder goed is aan mindfulness, en gaat vervolgens een stapje dieper: bewust leven op zielsniveau vanuit de kracht van het christelijk geloof; soulfulness.

Soulfulness is een krachtig boek voor christenen die op zoek zijn naar verdieping van hun gevoelsleven, naar meer rust en vertrouwen. Soulfulness is een boek met Bijbelse bronnen dat geschikt is voor drukke christenen, maar ook voor geestelijke zoekers.

Vanuit bijbelse wijsheid, christelijke traditie en persoonlijke ervaring laat de auteur zien wat een leven aan Gods hand in het hier-en-nu inhoudt. Sta bijvoorbeeld eens stil om een regenboog te bekijken, in plaats van deze te zien en door te rennen. En hoe blijf je in zo'n moment, ook als de regenboog weg is? Leef aandachtig en echt, in plaats van oppervlakkig en snel. Soulfulness helpt je op weg.

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's!

Recensie

‘Soulfulness is meer dan een theoretisch boek. Draper laat ons een geestelijke discipline zien waardoor we ontdekken hoe we in ons drukke leven maar al te gemakkelijk een pad kiezen dat naar burn-out leidt. Bedankt, Dr. Draper, voor de korte inleiding in deze technieken. Ik zal proberen eraan te denken …’
Christianity Today

Bekijk wat auteur Brian Draper zelf zegt over soulfulness.

Brian Draper sprak in St. Paul's Cathedral in Londen over het boek Soulfulness. Bekijk zijn toespraak.

'Een nieuw soort vreugde ervaren' Lees het interview met auteur Brian Draper in het Nederlands Dagblad.

Uitgever Paul Abspoel sprak met EO Radio over Soulfulness.

Boek beoordelingen

Philip Troost, 01-09-2017
'Soulfulness' is hét boek dat mijn eigen boek, 'Mindful met Jezus', naadloos aanvult. Draper weet de methodische kant van Mindfulness door te vertalen naar de diepere laag waar we het verschil voelen tussen een zielloos bestaan en een bezield leven. Heerlijk dat Draper geen hoge latten ophangt maar ruimte houdt voor de weerbarstigheid van het leven, zonder daarin te berusten. Erg fijn vind ik ook dat Draper zijn christelijke geloof en duiding helder neerzet, zonder de niet-christelijke lezer daarmee van zich te vervreemden. Een echte aanrader!

Ark Media, Donauweg 4, 1043 AJ Amsterdam, (020) 480 29 99, info@arkmedia.nl
K.v.K. 33180425 Copyright 2017 Ark Media