Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Jongeren > Bijbelinformatie > Oriëntatie

Oriëntatie

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Oriëntatie - René van Loon
Auteur:René van Loon
Ondertitel:cursus christelijke geloof
Uitvoering:paperback
Formaat:20 x 20 cm
Pagina's:128
ISBN:9789033819902
Prijs: € 15.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Oriëntatie’

Lange tijd heeft het christelijk geloof in de Europese cultuur een grote rol gespeeld. In de twintigste eeuw veranderde dit. De invloed van de kerken nam af en het aantal mensen zonder christelijke identiteit steeg. Nu, in de eenentwintigste eeuw, zien we langzamerhand weer een groeiende belangstelling voor geloof en godsdienst.

René van Loon geeft een overzicht van de belangrijkste thema's van het christendom. Wat geloven christenen met betrekking tot God? Wat is de Bijbel voor een boek? Wie was Jezus Christus en wat was Zijn boodschap? Wat betekent het in het leven van alledag om christen te zijn?

Naast informatieve tekst bevat Oriëntatie ook landkaartjes, een tijdbalk en vragen die kunnen worden gebruikt bij de cursus en zijn ook geschikt voor lezers, die niet alleen geïnformeerd willen worden, maar zich ook een mening willen vormen.

Dit boek is het basisboek van de Oriëntatie Cursus Christelijk Geloof, maar is ook geschikt voor zelfstudie.

Bent u op zoek naar extra materialen om de cursus te gaan leiden, dan kunt u voor uitnodigingskaarten, posters, DVD, handleiding etc. terecht op de website van Kameel.nl

 

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media