Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Mening over het boek

Mening over het boek

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Word een echte bijbelkenner - Tanneke Dorgelo
Naam:
Geslacht: M V
Email:
Leeftijd:
  Ik blijf graag op de hoogte van Ark Media nieuws.
Mijn mening over dit boek:
 
Typ bovenstaande beveiligingscode over:
 

Omschrijving van ‘Word een echte bijbelkenner’

Word een echte bijbelkenner - 52 bijbelteksten om nooit meer te vergeten is deel 2 van deze succesvolle wandkalender. Deel 1 was gericht op kinderen van 6-10 jaar; deze is uitverkocht. Het aanleren van bijbelteksten aan kinderen is waardevol. Je geeft ze bagage mee voor hun hele leven.

Met deze kalender kun je samen met je kinderen aan de slag te gaan met bijbelteksten, zodat zij deze begrijpen en leren onthouden. De wandkalender bestaat uit:
13 Bijbelse thema's met elk vier bijbelteksten die worden uitgelegd in toegankelijke taal.
52 memorisatiekaartjes
Quizvragen
Gebeden
Creatieve verwerkingsopdracthen
Kwartetspel

Deze leuke interactieve wandkalender is voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Leuk om thuis te gebruiken, in de klas of bij de kindernevendienst.

Website
Kijk ook eens op de speciale website: Bijbelkenner.nl, voor allerlei leuke extra's zoals filmpjes in gebarentaal en knutselideeën.

Makers
Tanneke Dorgelo-Sluiter
is getrouwd en moeder van drie kinderen. Ze heeft een passie voor de Bijbel en voor schrijven. Ze woont in IJsselmuiden en is freelance communicatieadviseur en tekstschrijver.

Liza-Beth Valkema is illustratrice, moeder en kunstenares. Kinderen, dieren, milde humor en levendige kleuren zijn belangrijke thema’s in haar werk. Ook legt ze veel herkenbare emoties in haar illustraties.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media