Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Mening over het boek

Mening over het boek

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
God beter leren kennen - Noordzij, Wietske & Weerd, Willemijn de & Smit, Erik
Naam:
Geslacht: M V
Email:
Leeftijd:
  Ik blijf graag op de hoogte van Ark Media nieuws.
Mijn mening over dit boek:
 
Typ bovenstaande beveiligingscode over:
 

Omschrijving van ‘God beter leren kennen’

Wil je samen met je kinderen je verdiepen in wie God is, dan is dit gezinsdagboek God beter leren kennen uitermate geschikt. 
In 40 afwisselende overdenkingen ontdek je van alles over Gods karakter. God is zo veel groter dan wij kunnen beseffen en toch wil Hij dat wij Hem leren kennen. God laat in de Bijbel zien wie Hij is door de namen waarmee we Hem mogen aanspreken. Sommige zijn bekend, maar van andere heb je misschien zelfs nog nooit gehoord.

Dit gezinsdagboek is uniek: het is toegankelijk en afwisselend en tegelijkertijd biedt het diepgang, onder meer doordat gezinnen op een toegankelijke manier kennismaken met enkele Hebreeuwse letters en woorden. Geschreven door kinderboekenauteur Willemijn de Weerd, Wietske Noordzij en Erik Smit van Raise up, een denktank, kenniscentrum en trainingsorganisatie op het gebied van weerbaarheid, preventie en pastoraat aan kinderen en jongeren.

Ouders en kinderen kunnen samen gaan schatgraven in Gods woord. Het dagboek richt zich op gezinnen met kinderen in de bovenbouw van de basisschool. Maar ook voor jongere en oudere broertjes en zusjes is het leuk en goed te volgen dankzij de aansprekende toon, de opdrachten en de weetjes.

Leesfragment
Bekijk hier de eerste pagina's online!

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2018 Ark Media