Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Dagboeken > Heer ik luister - Dagboek

Heer ik luister - Dagboek

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Heer ik luister - Dagboek - Marie Chapian
Auteur:Marie Chapian
Ondertitel:Bijbels dagboek
Uitvoering:Gebonden, binnenwerk in steunkleur
Formaat:13x19 cm
Pagina's:384
ISBN:9789033817885
Prijs: € 18.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Heer ik luister - Dagboek’

Heer, ik luister is een bijbels dagboek dat sterk doet denken aan de welbekende liefdesbrief van de Vader. Het is net even anders door de 365 overdenkingen die zijn geschreven vanuit Jezus.
Ontdek de liefde van Jezus voor jou en ontmoet hem elke dag van het jaar.

Heer, ik luister is een mooi cadeau voor jezelf of bijvoorbeeld als belijdeniscadeau.
Prachtig luxe editie met gewateerde cover, groot formaat en handig leeslint. Heer, ik luister is méér dan een bijbelstudie: het is een ontmoeting.

Ik heb je liefgehad vanaf het begin.
Ik heb je gevormd in de schoot van je moeder.
Ik kende je al voordat je bestond,
dus je mag erop vertrouwen dat ik weet
wat het beste voor jou is.


Leesfragment
Neem een kijkje in dit dagboek!

Recensie

Elke dag bestaat uit samenstellingen van gedeelten uit de Bijbel (HSV-vertaling). De vertaling van de bijbelverzen is vrij en wordt regelmatig aangepast met woorden uit onze tijd. Bij elke dag staan de verzen waaruit de dagtekst is samengesteld vermeld; handig  om even na te slaan voor meer verdieping. De teksten komen door de mooie samensmelting vaak dichtbij. Ook goed te gebruiken in een setting waar mensen nog niet zo bekend zijn met de Bijbel.
Jente okt/nov 2016 (PK)

Boek beoordelingen

Christianne Scholtens, 09-06-2016
Soms kan ik zo verlangen naar een persoonlijk briefje van God, speciaal voor mij geschreven. Met bemoedigende woorden waaruit ik merk dat Hij ook mij ziet. Dat Hij weet waar ik mee bezig ben, waar ik over nadenk en waar ik me zorgen om maak. Het schitterende dagboek 'Heer, ik luister' staat vol met woorden van Jezus aan mij. Het bevat 365 overdenkingen, geschreven vanuit Zijn ogen en gericht aan de lezer, waardoor het voelt alsof ik elke dag een persoonlijk briefje uit de hemel krijg. De toon van het dagboek is warm en liefdevol. Dag na dag ontdek je steeds meer van Gods boodschap en liefde voor jou. De momenten dat ik uit dit boekje lees, voelen echt als een ontmoeting met Hem. Het inspireert mij om in alles Zijn stem te verstaan en op zoek te gaan naar Zijn bedoeling. Mijn relatie met Jezus is verdiept door dit boek en dat gun ik iedereen.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media