Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Bijbelstudie > Kringserie > Geloven en doen

Geloven en doen

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Geloven en doen - Cock Kroon
Auteur:Cock Kroon
Ondertitel:Bijbelstudies over de brief van Jakobus
Uitvoering:Paperback
Formaat:A5
Pagina's:64
ISBN:9789033801112
Prijs: € 7.99
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Geloven en doen’

In Geloven en doen bespreekt Cock Kroon de brief van Jakobus, waarin de oproep tot een christelijke levenswijze centraal staat. Tien bijbelstudies die ons inspireren en aanmoedigen om ons geloof te toetsen en de daad bij het Woord te voegen.

Jakobus neemt in zijn brief geen blad voor de mond als het gaat om misstanden in de gemeente van Jezus Christus. Hij houdt zijn lezers een spiegel voor en spoort hen aan om het Woord van God niet alleen aan te nemen, maar ook daadwerkelijk in praktijk te brengen. Want, zo stelt hij, een waar geloof leidt tot liefdevolle daden.

Kringserie
Deze bijbelstudieserie is uitgegeven in samenwerking met de IZB. De IZB is een vereniging binnen de PKN die zich bezighoudt met zending in Nederland. Ze wil gemeenten leren kerk in de wereld te zijn. Zie voor meer informatie www.izb.nl. Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare bijbelstudieboeken in de Kringserie.

Inkijkpagina's
Bekijk hier de eerste pagina's online!

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media