Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Kinderen > De koning wacht op jou

De koning wacht op jou

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
De koning wacht op jou - Tanneke Dorgelo
Auteur:Tanneke Dorgelo
Illustrator:Maaike van den Akker
Uitvoering:Gebonden, full colour
Formaat:17 x 17 cm
Pagina's:32 pag.
ISBN:9789033832956
Van: € 8.95
Voor: € 6.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘De koning wacht op jou’

De koning wacht op jou is het derde en laatste deel in de serie 'Thuis bij de Koning'. Een fleurig prentenboek voor meisjes van 4 tot 8 jaar. De prinsessen leren dat ze prinsesjes zijn omdat ze bij de koning horen, niet om hoe ze eruitzien of om wat ze kunnen. Een waardevolle boodschap voor elk prinsesje!

In dit derde deel zijn er spulletjes gestolen uit het paleis. Prinses Rizpah ontdekt dat de dief een arm meisje is, dat ook graag een prinses wil worden. Zou het kunnen?

In de laatste deel van de prentenboekenserie zit wederom een stickervel ingestoken. De poster kan hiermee compleet gemaakt worden!

In de serie 'Thuis bij de Koning' verschenen eerder:
- Jij bent een prinses
- Prinses Emmelie en het ontsnapte paard

 

Auteur Tanneke Dorgelo geeft aan de hand van haar boeken met veel plezier succesvolle prinsessenfeestjes in meerdere boekhandels. Daarnaast heeft zij een interactieve voorstelling ontwikkeld voor de onderbouw, met een duidelijke boodschap. Kijk voor meer informatie op www.tannekedorgelo.nl.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media