Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Geloof en praktijk > Je bent een mooi mens

Je bent een mooi mens

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Je bent een mooi mens - Jos Douma
Auteur:Jos Douma
Ondertitel:Ontdek hoe God je karakter vormt
Illustrator:Marcello Geerts - fotograaf
Uitvoering:Gebonden full colour met foto´s
Formaat:20 x 20 cm
Pagina's:152
ISBN:9789033816291
Prijs: € 14.95
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Je bent een mooi mens’

Je bent een mooi mens is een prachtig (cadeau)boek van ds. Jos Douma over de vrucht van de Geest. Inmiddels leverbaar in de 3e druk.

Een mooi mens is een mens met een mooi innerlijk, een prachtig karakter. Een bijbellezer zal hierbij al snel denken aan de vrucht van de Geest die wordt genoemd in Galaten 5. Hier staan mooie karaktereigenschappen om naar te streven. Maar kán dat eigenlijk wel: een mooi mens zijn? Ja, dat kan! De bijbelse boodschap is dat God bezig is om ons zo te vormen dat we zijn beeld weer gaan vertonen, dat we gaan lijken op de mooiste mens die ooit op aarde geleefd heeft: Jezus!

Naar aanleiding van de vrucht van de Geest uit Galaten 5:22-23 heeft Jos Douma dit mooie cadeauboek geschreven. Ieder hoofdstuk behandelt één van de negen karaktereigenschappen die samen de vrucht van de Geest vormen.

Het grote, mooi gebonden boek in vierkant formaat staat vol prachtige full colour foto’s die speciaal voor dit boek gemaakt zijn. Elke foto beeld een vrucht uit. Hierdoor is Je bent een mooi mens een geweldig geschenkboek. De persoonlijke titel draagt daar natuurlijk ook aan bij!

Waardevol voor mannen en vrouwen die ernaar verlangen meer op Jezus te lijken. Je bent een mooi mens kan ook goed als bijbelstudiemateriaal gebruikt worden. Voor extra bijbehorende materialen klikt u hier.

Bekijkt u hier een leesfragment van het boek!

Recensie

'Je bent een mooi mens is een mooi boek. Met zorg geschreven, gefotografeerd en vormgegeven. Een plaatje, om het maar zo te zeggen. Voor christenen en niet-christenen. Een boek voor mensen. Mooie mensen.'
Strijdkreet - oktober 2012

Mooie recensie van Paulien Vervoorn op haar website. Klik hier om haar reactie te lezen op Je bent een mooi mens.

"Aan de hand van praktische voorbeelden en mooie foto's laat de schrijver zien hoe God in ons leven ons karakter gelijkvormig aan Jezus kan maken. Zéér de moeite waard en niet duur voor zo'n prachtig en praktisch boek."
Reveil, november 2012

"Deze predikant heeft in 2010 een aantal diensten gewijd aan de 'vrucht van de Geest'. Dat heeft geresulteerd in dit boek dat, geïllustreerd met foto's van eetbare vruchten en mooie figuranten, aantrekkelijk is om door te bladeren. Maar ook om te lezen."
In gesprek, 5 mei 2013

"Jos Douma serveert in een smaakvol vormgegeven boek gedachten, gebeden en oefeningen over de vruchten van de Geest (Galaten 5)."
Idea, nummer 4 2012

"Wie of wat is een 'mooi mens'? De auteur legt dat uit aan de hand van een bekende bijbeltekst over de 'vrucht van de Geest'. Negen woorden, negen eigenschappen die onlosmakelijk bij elkaar horen: liefde, vreugde, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, geloof, zachtmoedigheid en zelfbeheersing."

"In dit prachtig uitgevoerde cadeauboek, voorzien van mooie foto's van vruchten en mensen, vertelt Jos Douma hoe je hierin kunt groeien."
Elisabeth, nummer 8, april 2013; Ina van der Beek

"De vrijgemaakte, veelgelezen predikant Jos Douma heeft een schitterend uitgevoerd boek geschreven, dat gebaseerd is op een tiental door hem gehouden preken over de vrucht van de Geest. Met 'vrucht' kun je dit boek gebruiken. Ik wens het in vele handen."
Credo, januari 2013; G.J. Mink

"Een luxe hardcover uitgave met veel kleurenfoto's in een apart formaat vierkante band die zelfs vanuit de boekenkast zal uitnodigen om gelezen te worden."
Ambtelijk Contact, januari 2013

Boek beoordelingen

Diane Kooistra, 29-09-2012
Jos Douma beschrijft in dit boek 9 woorden, karaktereigenschappen, waarmee hij aan jou wil vertellen dat jij een mooi mens bent. Het is een reis langs deze karakters en daarmee gaf de auteur mij een gevoel van dat ik er mag zijn. Hij geeft oefeningen mee zoals bij geduld; wacht even, laat los en ken God. Pittig voor sommige mensen maar ook goed door de rust die het boek uitstraalt. Een mooi kadoboek om vaak door te lezen en bij jezelf na te denken over je eigen karakter en hoe je ermee omgaat. De foto's zijn schitterend en maken het verhaal compleet. Ik vond het fijn om te lezen. Ik denk dat het goed te gebruiken is bij een bijbelstudiegroep of een cursus over zelfvertrouwen.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2018 Ark Media