Nieuwsbrief

Aanbiedingen, prijsacties, recensies, nieuwe boeken en ander leuk boekennieuws in uw mailbox? Meld u nu aan!


Home > Kinderen > Rouwverwerking > Pastorale bijbelgids

Pastorale bijbelgids

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Pastorale bijbelgids - Fonteyn, Henk
Auteur:Fonteyn, Henk
Uitvoering:paperback met flappen
Formaat:9x15 cm
Pagina's:160
ISBN:9789033801419
Prijs: € 8.95
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Pastorale bijbelgids’

Pastorale bijbelgids is een waardevolle gids voor pastoraal werkers, ouderlingen, diakenen, predikanten en voorgangers. De gids is verdeeld in vijftig verschillende thema's die voorkomen in het dagelijks leven, met diverse passende bijbelteksten uit zowel het Oude als het Nieuw Testament per thema. Met o.a. bijbeltekstverwijzingen, een overzichtelijke indeling, handreikingen om te bidden en tips voor het voeren van een pastoraal gesprek. Handzaam formaat - past in de binnenzak en in alle handtassen.

Uitgave in samenwerking met Bible-Fit.

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's!

Recensie

'Uit de stukjes spreekt veel begrip en ze bevatten evenwichtige reflecties. Mij sprak vooral de genuanceerde pastorale toon aan. Materiaal voor bezinning bij pastorlae bijeenkomsten en vergaderingen. Een klein maar fijn boekje!
Woord & dienst, november 2017

'In vijftig korte hoofdstukjes, gegroepeerd rond thema’s als Geloofsvreugde en – vragen, Ziekte en sterven, Relaties, Kerk en christelijke feestdagen, maakt de auteur inzichtelijk wat er in een pastoraal gesprek aan de orde kan zijn, geeft hij tips om daarover het gesprek verder te voeren en tips om eventueel af te sluiten met een Bijbellezing of een gebed. Alle stukjes zijn zo geschreven dat ze de lezer/bezoeker helpen om verschillende facetten in een verhaal van mensen te ontdekken. De context is er één waarin de Bijbel en bidden tot God in het pastorale werk een herkenbare plek hebben. De auteur is o.a. theoloog en predikant met ervaring in het gemeentewerk en – als uitgezonden predikant – in de krijgsmacht in verschillende missies. Die ervaring telt in dit handzame boekje, dat en zeer geschikte gids is voor de toerusting van allerlei kerkelijke bezoekers.'
Drs. J. Wilts, NDB Biblion, 2017

Ark Media, Donauweg 4, 1043 AJ Amsterdam, (020) 480 29 99, info@arkmedia.nl
K.v.K. 33180425 Copyright 2017 Ark Media