Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Inspire

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Inspire - Marloes Gersen
Auteur:Marloes Gersen
Ondertitel:Een doe-boek vol creatieve ideeen
Illustrator:Robin Abspoel
Uitvoering:Paperback full colour
Formaat:17 x 24 cm
Pagina's:128
ISBN:9789033817007
Prijs: € 14.95
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Inspire’

Inspire zit boordevol inspiratie en creativiteit! Lees het verschenen persbericht.
Auteur Marloes Gersen verstaat de kunst om van oude, schijnbaar onbruikbare voorwerpen iets nieuws en eigentijds te maken.

Ieder hoofdstuk in dit full colour boek heeft een aansprekend thema dat uitgewerkt wordt in drie columns. Marloes geeft bij elke column originele verwerkingsopdrachten en vragen om over na te denken. Vervolgens beschrijft ze een creatief project waarbij ze van een oud voorwerp iets geheel nieuws weet te maken; een lamp van een vergiet, een stempel van witlof. Klik hier voor een kijkje in het boek.

Inspire bevat dan ook een unieke combinatie: lezen, verdieping én creatieve doe-projecten! Thema’s die aan bod komen zijn o.a. waarde, eigenheid, schoonheid, eenvoud, verlangens en verwachtingen.

De full colour opmaak met foto’s en tekeningen nodigt uit om zelf aan de slag te gaan. Met pagina’s om in te vullen en pagina’s om uit te knippen. Zeer actueel in het Do It Yourself tijdperk.

Voor iedereen die inspiratie kan gebruiken!

Workshops
Marloes Gersen geeft ook workshops. Creatief en inhoudelijk aan de slag! Bekijk haar website voor meer informatie, workshops en andere leuke dingen!

Recensie

Dit boek geeft me een geluksgevoel!
Aldus Alinda Bol, boekverkoper Het Baken Spakenburg

De Barneveldse Krant sprak met auteur Marloes Gersen. Lees het interview 'Doe-boek Voorthuizense combineert creativiteit met geloof'.

Ik houd ervan, oude dingen nieuw leven in te blazen. Vooral sinds ik een dochter heb en vol overgave aan de slag kan met mijn lievelingskleuren: roze en wit. Een likje verf op een oude schommelstoel. Het opknappen van een gammele poppenwieg. Een kinderstrijkplankje voor € 0,50 wegslepen van de rommelmarkt en voorzien van een nieuw, fleurig hoesje. Het geeft energie om iets mooi te maken. Het boek Inspire is een pauze-boekje: even een stapje terug. Tijd voor een creatief moment of een alternatieve schoonheidsbehandeling. Tijd om na te denken over God, jezelf en het leven. Veelzijdig en leuk om (jezelf) cadeau te geven.
Annemarie van Heijningen
PS1. Je hoeft geen doorgewinterde ‘crea-bea’ te zijn; de ideeën zijn laagdrempelig.
PS2. De tip om je handen te scrubben met olijf olie en zout heb ik meteen maar toegepast. Ik typ dit met babyzachte vingers :-).

'Een boek om eerst eens lekker door te bladeren en de diverse ideetjes te laten borrelen.'
Buitenwoel Blog, 18 maart 2014

'Een unieke combinatie: lezen, verdieping en creatieve doe-projecten!'
Eva, nr 1 2014

'…een boek dat op een fijne manier inzicht geeft over je leven door middel van columns en verdiepingspagina’s, en laat op een gemakkelijke manier zien hoe je van niets iets maakt.'
Huisvanbelle, december 2013

'Als geen ander weet Marloes een schijnbaar onbruikbaar voorwerp om te toveren tot iets moois en eigentijds.'
Katholiek.nl, oktober 2013