Nieuwsbrief

Aanbiedingen, prijsacties, recensies, nieuwe boeken en ander leuk boekennieuws in uw mailbox? Meld u nu aan!


Home > Volwassenen > Geloof en praktijk > I'll push you - Nederlandse editie

I'll push you - Nederlandse editie

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
I'll push you - Nederlandse editie - Gray, Patrick & Justin Skeesuck
Auteur:Gray, Patrick & Justin Skeesuck
Ondertitel:Twee vrienden, een rolstoel en hun weg naar Santiago de Compostella
Uitvoering:Gebonden met stofomslag
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:240 pag.
ISBN:9789033801501
Prijs: € 22.95
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘I'll push you - Nederlandse editie’

I'll push you is een indrukwekkend waargebeurd verhaal over vriendschap, geloof en vertrouwen.

‘I’ll push you.’ Patrick had deze woorden spontaan uitgesproken. Hij had toen nog geen besef van de zware weg die voor hem lag.
Voor sommige mensen is de pelgrimage naar Santiago de Compostella vooral een sportieve uitdaging, maar voor de meeste pelgrims is het bovenal een geestelijke reis. Voor Justin Skeesuck en Patrick Gray was de uitdaging extra groot. Justin lijdt aan een progressieve spierziekte (MAMA), waardoor hij zijn armen en benen niet meer kan bewegen. Naast de lichamelijke belasting die een pelgrimage met zich meebrengt, moest Patrick ook zijn vriend in een aangepaste rolstoel voortduwen, hem wassen, in en uit bed tillen, hem voeden en aan- en uitkleden.

Zes weken, 750 kilometer, met alle lichamelijke beperkingen, ontmoetingen met kleurrijke personen en diepe innerlijke strijd. Deze
pelgrimage zou uitlopen op de moeilijkste en belangrijkste weg die beide mannen ooit zouden gaan. Lees meer over deze twee mannen.

I’ll push you gaat over een avontuurlijke onderneming vol risico’s en uitdagingen. Moeilijke vragen worden niet ontweken. Toch is dit geen ‘zware kost’, want de twee vrienden genieten van alle belevenissen, beschikken over een gezond relativeringsvermogen en over gevoel voor humor!

■ Inclusief foto’s.
■ Inclusief verwerkingsvragen.

Leesfragment
Lees de eerste pagina's uit I'll push you nu online.

Trailer
Bekijk de trailer van de documentaire die gemaakt is over I'll push you. Geeft een goed beeld van het indrukwekkende verhaal!

Auteursvideoboodschap
Justin en Patrick willen persoonlijk iets tegen jou zeggen!

Muziekclip
Switchfoot maakte het nummer 'Live it well' voor de documentaire 'I'll push you'. Prachtig! Bekijk de clip.

Recensie

‘Dit boek vertelt over twee vrienden die hebben geleerd dat het gladde asfaltpad dat zich voor je uitstrekt, soms een dikke modderlaag blijkt te zijn. Echte vriendschap stopt niet als alles vastloopt in de blubber. Al moet je soms wel zelf de hand grijpen die je eruit wil trekken.’
Marco van der Straten, auteur en hoofdredacteur EO-Visie

‘Beurtelings sta ik als lezer in de schoenen van de “pusher” en van degene die gepusht wordt, zich moet laten “pushen” omdat hij zelfs zijn eigen tanden niet kan poetsen, maar toch geen zielig slachtoffer is, zomin als de “pusher” een voorspelbare gespierde, wilskrachtige heldenfiguur is. Het zijn echte mensen, geen karikaturen, die eerlijk vertellen over hun leven, hun strijd, hun zwakheden en hun dromen.’
Henk Fonteyn, theoloog en auteur

'Dit is een inspirerend verhaal over liefde en toewijding. Het is het soort verhaal dat Jezus aan zijn vrienden zou hebben verteld. In dit boek ontdek je meer over de kracht van de liefde.'
Bof Goff, New York Times-bestsellerauteur van Liefde doet

'In onze snelle wereld van oppervlakkige contacten komt I’ll push you als een verademing, omdat er een broederlijke vriendschap in wordt afgeschilderd die verfrissend diep en authentiek is. Ontwapenend kwetsbaar en gevaarlijk uitdagend laten Justin en Patrick zien hoe ware vriendschap eruit kan zien als we bereid zijn om het erop te wagen.
Tim Foreman, Bassist van Switchfoot

‘Dit boek kon ik niet wegleggen. Aan te bevelen!’
Bob, lezer


4,5 ster op Goodreads.com.
5 sterrren op Amazon.com.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2018 Ark Media