Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

On my way

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
On my way - Wietske-Anne de Haan en Maaike Maljaars
Auteur:Wietske-Anne de Haan en Maaike Maljaars
Ondertitel:Laat verhalen van toen je vandaag de weg wijzen
Illustrator:Sam Loman
Uitvoering:Gebonden, full colour
Formaat:22 x 22 cm
Pagina's:64
ISBN:9789033800757
Van: € 14.99
Voor: € 10.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘On my way’

On my way is een bijbelstudieboek voor jonge vrouwen (18-30 jaar) rondom vijf herkenbare thema’s; God en je toekomst, zelfstandigheid, zoeken naar een levenspartner, loskomen van je ouderlijk huis en je eigen spiritualiteit.

Aan de hand van verhalen uit het Oude Testament geven de jonge theologen Wietske-Anne de Haan en Maaike Maljaars handreikingen aan jonge vrouwen die willen groeien in hun geloof. Geef je weg met God op eigen manier vorm.
De verdiepende stukken worden afgewisseld met hedendaagse verhalen, poëzie maar ook met creatieve verwerking, bespreekvragen en tips om verder te lezen. De verzorgde uitvoering en mooie vormgeving maken het boek zeer geschikt als cadeau.

Een boek om zelf mee aan de slag te gaan of in een (studenten)groep.

On my way is ontstaan n.a.v. het afstudeeronderzoek (CHE) van Wietske-Anne. Hieruit bleek dat jonge vrouwen behoefte hebben aan meer diepgang in bijbelstudies en lijnen willen trekken naar het leven van vandaag. De oprichters van het online vrouwenplatform Mint hebben meegewerkt aan On my way! Volg Mint ook op Facebook.

Leesfragment
Bekijk hier de eerste pagina's online!

Recensie

Aan de hand van verhalen uit het Oude Testament geven de jonge theologen handreikingen aan jonge vrouwen die willen groeien in hun geloof. Geef je weg met God op je eigen manier vorm. De verdiepende hoofdstukken worden afgewisseld met hedendaagse verhalen, poëzie maar ook met creatieve verwerking, bespreekvragen en tips om verder te lezen. Een boek om zelf of in een (studenten)groep mee aan de slag te gaan.
Scherp - relatiemagazine Christelijke Hogeschool Ede - april 2015

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media