Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Geloof en praktijk > Meer dan welkom

Meer dan welkom

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Meer dan welkom - Michael Harvey
Auteur:Michael Harvey
Ondertitel:Samen werken aan een uitnodigende kerk
Uitvoering:paperback
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:176
ISBN:9789033801327
Prijs: € 17.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Meer dan welkom’

Meer dan welkom - een inspirerend boek voor kerken en gelovigen die willen zien dat de kerk groeit!

Waarom vinden we het zo lastig om ons geloof te delen of om onze vrienden uit te nodigen voor de zondagse dienst? Auteur Michael Harvey weet waar onze ‘verlegenheid' vandaan komt - er is altijd wat angst voor afwijzing. Hij stelde in dertien landen meer dan zevenhonderd keer de vraag: wat zijn de redenen waarom we onze vrienden niet uitnodigen? Angst voor afwijzing blijkt een van de meest genoemde redenen te zijn. Gelukkig maakt Harveyin dit boek Meer dan welkom duidelijk dat die schroom te overwinnen is.

Meer dan welkom is bemoedigend en realistisch. Een inspiratie voor voorgangers, predikanten, kerkgangers; iedereen die de kerk wil zien groeien en graag de uitdaging aangaat om mensen in zijn/haar omgeving uit te nodigen om eens mee te gaan naar een kerkdienst. De auteur hoopt met dit boek te werken aan missionaire bewustwording en verlangen in de kerk.

Ruim 450 kerken deden mee aan de Kerkproeverij begin september 2017. Meer dan welkom vormt de basis hiervoor. Een samenwerking van de Raad van Kerken, IZB en MissieNederland. Mediapartners zijn KRO-NCRV en EO.

Michael Harvey zelf over zijn boek
Bekijk nu de korte reactie van Michael Harvey op de Nederlandse editie van zijn boek.

Interview
Lees hier het interview met Michael Harvey op eo.nl

Recensie

Met dit boek heb je een geweldig middel in handen om de cultuur in je gemeente te veranderen van gastvrij naar uitnodigend en gemeenteleden te helpen hun schroom te overwinnen om mensen met Jezus Christus in contact te brengen.
Drs. Jan Wessels - algemeen secretaris MissieNederland

Dit boek Meer dan welkom is een combinatie van een inspirerende visie en praktische handreikingen. Gastvrij zijn is één ding, maar hoe nodig je mensen daadwerkelijk uit om (weer) eens mee te gaan naar de kerk? Proef de kerk ... en wellicht ook: smaak en zie dat God goed is, zoals de psalm zegt. Dat vraagt om vrijmoedigheid en rekening houden met mogelijke gasten. Dit boek helpt je op weg.
Nynke Dijkstra - projectmedewerker Missionair werk en Kerkgroei

Misschien wil je ook wel een brug vormen, je kerk helpen om bruggen te vormen, zodat Jezus Christus eroverheen kan lopen naar de mensen die je kent en van wie je houdt. Als je dat wilt, lees dan dit boek.
Paul Bayes - anglicaanse bisschop van Liverpool en lid van het leiderschapsteam van Season of Invitation

'Kerken richten zich op introducées' Lees het artikel dat Trouw schreef n.a.v. het bezoek van auteur Michael Harvey aan Nederland 21 april 2017.

Nederlands Dagblad over de Kerkproeverij begin september 2017, dat voor het eerst in Nederland plaatsvond n.a.v. Meer dan welkom.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media