Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Dagboeken > Elke dag een cadeautje - Dagboek

Elke dag een cadeautje - Dagboek

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Elke dag een cadeautje - Dagboek - Daniëlle Heerens
Auteur:Daniëlle Heerens
Ondertitel:Dagboek
Uitvoering:Gebonden
Formaat:10,5 x 14 cm
Pagina's:384
ISBN:9789492831651
Prijs: € 16.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Elke dag een cadeautje - Dagboek’

Elke dag is een cadeautje van God voor jou. Pak het uit, geniet ervan! Elke dag een cadeautje is een dagboekje met 365 ‘cadeautjes’, voor elke dag één! Geen lange teksten, maar aansprekende en herkenbare stukjes met een treffende boodschap en een mooie bijbeltekst.

Prachtig uitgevoerd in een compact formaat met harde kaft. Inmiddels al de 4e druk!

Leesfragment
Neem een kijkje in het dagboek en lees een paar dagteksten.

Over de auteur
Daniëlle Heerens (1990) woont in Nunspeet en leest alles wat los en vast zit. Het liefst de hele dag. En gelukkig kan dat ook, want haar werk heeft alles met boeken te maken. Ze werkt als freelance redacteur en corrector voor diverse uitgeverijen, is webredacteur bij Sestra.nl en recenseert boeken voor NBD Biblion en Reveil. En last but not least… ze schrijft.

Recensie

'Daniëlle Heerens schreef voor elke dag van het jaar een overdenking bij een Bijbeltekst en bundelde deze in dit compacte dagboek. Met haar levendige schrijfstijl weet ze lezers in een paar zinnen mee te nemen naar herkenbare situaties, die aansluiten bij deze tijd. Soms met humor en soms serieus, maar altijd met een mooie boodschap. Een van de fijnste dagboeken van dit moment! (Femke Taale)
EO Visie - 5 sterren

'Elke dag een cadeautje, verpakt in met zorg gekozen woorden. Voor uitpakplezier en overdenkgenoegen.'
Annemarie van Heijningen-Steenbergen, schrijver, spreker en columnist

'Een eenmaal uitgepakt cadeautje blijft je vergezellen. In alledaagse situaties weet de schrijfster op serieuze, maar vaak ook humoristische wijze door te dringen tot de kern van Gods liefde.'
Linette Trapman, lezer

Boek beoordelingen

Ilse Verschoor, 30-08-2016
Wat een leuk dagboekje! Korte maar rake teksten... met recht cadeautjes... Op dagen dat ik meer tijd heb, lees ik een groter stuk tekst erbij en andere dagen lees ik alleen het cadeautje. Goede aanwinst!

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2021 Ark Media