Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Jongeren > Gefeliciteerd met je belijdenis

Gefeliciteerd met je belijdenis

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Gefeliciteerd met je belijdenis - Daniëlle Heerens
Auteur:Daniëlle Heerens
Uitvoering:Gebonden, gewatteerde omslag
Formaat:11,5 x 16,5 cm
Pagina's:64 pag.
ISBN:9789033820519
Prijs: € 10.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Gefeliciteerd met je belijdenis’

Gefeliciteerd met je belijdenis is hét cadeauboek voor belijdenis!

Het cadeauboekje is geschreven rondom de Apostolische Geloofsbelijdenis, met inspiratie en verdieping voor na het doen van belijdenis. Gefeliciteerd met je belijdenis bevat overdenkingen met herkenbare anekdotes, praktische toepassing, hoopvolle beloften en een bijbeltekst. Geschreven door de jonge en sprankelende auteur Danielle Heerens.
2e druk

‘Ja’ zeggen tegen God; het lijkt misschien iets onbetekenends, maar het is van enorm belang en verandert de rest van je leven voorgoed. Met dat ene ‘ja’ beloof je niet langer jezelf op de eerste plek te stellen, maar God, en Hem te volgen. Maar het belangrijkste van dat kleine woordje ‘ja’ is de belijdenis van je geloof in God de Vader, Jezus de Zoon en de heilige Geest. Het is iets bijzonders, een nieuwe fase in de levenslange ontdekkingsreis van het geloof, die je in dit boekje aan de hand van heldere en herkenbare overdenkingen en hoopvolle bijbelteksten meeneemt langs de Apostolische Geloofsbelijdenis. Jouw ‘ja’ is het beste besluit dat in je leven kunt nemen – de allermooiste keus. Gefeliciteerd met je belijdenis!
Aldus auteur Danielle Heerens.

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's online!

Recensie

'Met dit cadeautje houd je de woorden van de geloofsbelijdenis levend. Heerens helpt je om je "ja" steeds opnieuw te bevestigen. En stiekem is dit boekje ook een tip voor als je de keuze nog níet gemaakt hebt.'
Ds. Mirjam Kollestaart-Muis

'Belijdenis doen is een mooi moment, en mooie momenten moet je goed voorbereiden en markeren, zodat je er later vaak aan terugdenkt. Met dit boekje geeft Danielle jongeren een mogelijkheid om dat op een toffe manier te doen, die hen dicht bij God brengt en de keus die ze maken extra bevestigt.'
Eline Hoogenboom, Founder & Editor in Chief, (Huis van) Belle

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media