Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Cadeau - Algemeen > Ben je mooi gezegend mee

Ben je mooi gezegend mee

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Ben je mooi gezegend mee - Annemarie van Heijningen-Steenbergen
Auteur:Annemarie van Heijningen-Steenbergen
Uitvoering:Gebonden
Formaat:13 x 19 cm
Pagina's:160 pag.
ISBN:9789033878138
Prijs: € 12.99
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Ben je mooi gezegend mee’

Ben je mooi gezegend mee is geschreven door de populaire auteur en columnist Annemarie van Heijningen-Steenbergen. Een (cadeau)boek voor iedereen die van korte teksten houdt. Maar let op: hapklare brokken zijn het niet. Denk om uw (kunst)gebit.

Annemarie van Heijningen sleurt je mee langs de meest uiteenlopende levensitems. Haar onnavolgbare hink-stap-sprong-gedachten bepalen je bij correctieondergoed en psychologengedoe. Je wordt stilgezet bij werkverslaving en huisdierhysterie. En je belandt via bitterballen bij genadebrood. Annemarie houdt ervan om in alles wat ze zegt en schrijft de verbinding te leggen tussen het geloof in God en het weerbarstige leven van alledag.

Dit gebonden boek staat vol met 5 jaar EO-Visie-columns en verrassende toegiften.

Ben je mooi gezegend mee is goed te gebruiken als opening van een vergadering, tijdens een rustig momentje overdag of voor het slapengaan.

Leesfragment

Bekijk hier de eerste pagina's online!

Recensie

De columns van Annemarie zijn meer dan zomaar “stukjes”. Met intelligentie, gezonde achterdocht en veel liefde beziet ze de kerk, de mensen in haar omgeving, het dagelijks leven en het wereldgebeuren. Ze observeert scherp, maar beziet ook zichzelf in soms genadeloze spiegels. De innemende humor waarmee zij schrijft, verbindt dit alles tot een smakelijk geheel: voeding voor de ziel en herkenning in de geest. Wees er mooi gezegend mee.’
Rikkert Zuiderveld, zanger en dichter

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media