Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Geloof en praktijk > Leven in balans - Superfood

Leven in balans - Superfood

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Leven in balans - Superfood - Helene Akkerman
Auteur:Helene Akkerman
Ondertitel:Met God als basis
Uitvoering:Gebonden
Formaat:12x17 cm
Pagina's:96
ISBN:9789033817922
Prijs: € 9.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Leven in balans - Superfood’

Hoe kun je leven in balans in deze tijd van drukte en een veelheid aan keuzes? Hoe zorg je dat je staande blijft terwijl er van allerlei kanten een appèl op je wordt gedaan? In Leven in balans gaat psychologe Helene Akkerman met je opzoek naar de antwoorden, met Bijbelse onderbouwing.

Leesfragment

Bekijk hier alvast de eerste bladzijden van Leven in Balans!

Over de serie

Superfood: geestelijke voeding. Een serie krachtige boekjes die je geloofsleven een boost geven. Met onderwerpen die een brede doelgroep aanspreken. Prachtige cadeaus voor anderen én jezelf! Andere Superfood zijn: Gods vaderhart, Meer van God ervaren en Leven in vertrouwen.

Over de auteur

Helene Akkerman is al 25 jaar werkzaam als psycholoog en pastoraal werker. Sinds een paar jaar in haar eigen praktijk ‘Ma Shimka’. Ze schrijft, doet graag creatieve dingen met haar handen en spreekt over onderwerpen op het snijvlak van de geest en de ziel. Ze is moeder van drie en getrouwd met een schrijver/journalist.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media