Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Bijbelstudie > Kringserie > Leren vertrouwen op God

Leren vertrouwen op God

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Leren vertrouwen op God - Hetty Lalleman
Auteur:Hetty Lalleman
Ondertitel:Bijbelstudies over Psalmen
Uitvoering:Paperback
Formaat:A5
Pagina's:64
ISBN:9789033801129
Prijs: € 7.99
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Leren vertrouwen op God’

In Leren vertrouwen op God schreef Hetty Lalleman tien bijbelstudies over psalmen waarin het vertrouwen op God centraal staat. Tien hoopvolle bijbelstudies die ons inspireren om ons vertrouwen op God te stellen.

'Je moet maar vertrouwen op God.' Hoe vaak horen we dat of zeggen we dat tegen een ander? Maar wat betekent 'vertrouwen op God'? Hoe gemakkelijk of hoe moeilijk is dat? En hoe leer je of hoe blijf je op God vertrouwen ook als het stormt in je leven? De psalmen willen ons daarbij helpen. Het bijbelboek Psalmen is een boek vol hoop en bemoediging. Het bevat woorden die nog steeds relevant zijn en ons geloofsleven verdiepen.

Geschreven voor kringgebruik, maar ook heel geschikt voor zelfstudie.

Kringserie
Deze bijbelstudie-serie is uitgegeven in samenwerking met de IZB. De IZB is een vereniging binnen de PKN die zich bezighoudt met zending in Nederland. Ze wil gemeenten leren kerk in de wereld te zijn. Zie voor meer informatie www.izb.nl. Klik hier voor een overzicht van alle beschikbare bijbelstudieboeken in de Kringserie.

Inkijkpagina's
Bekijk hier de eerste pagina's online!

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media