Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Kinderen > Vanaf 6 jaar > De rode draad van Gods liefde

De rode draad van Gods liefde

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
De rode draad van Gods liefde - Ingrid Plantinga en Willemijn de Weerd
Auteur:Ingrid Plantinga en Willemijn de Weerd
Ondertitel:Ontdek het samen
Illustrator:Marjolein Hund
Uitvoering:Gebonden, full colour
Formaat:23 x 23 cm
Pagina's:32 pag.
ISBN:9789033835315
Prijs: € 15.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘De rode draad van Gods liefde’

De Bijbel is een mooi boek om samen met kinderen thuis, in de kerk of op school te lezen. Maar het bevat zo veel verhalen, gedichten en wijsheden dat je er soms in verdwaalt. De rode draad van Gods liefde laat zien dat er één verhaal is dat alles met elkaar verbindt: het verhaal van Gods liefde.

Met dit boek kunnen volwassenen samen met kinderen ontdekken hoe Gods liefdevolle reddingsplan als een rode draad door de Bijbel loopt en ook nu nog verder mag gaan in ons eigen leven. Het boek past ook uitstekend bij kinderen vanaf de bovenbouw van de basisschool. Daarnaast biedt dit boek missionaire mogelijkheden.

Bekijk de eerste pagina's.

Bekijk ook het gezinsdagboek De rode draad door de christelijke feesten.

 VOORSTELLING DE RODE DRAAD VAN GODS LIEFDE

Wil je met kinderen nadenken over de rode draad van Gods liefde, dan kun je deze interactieve voorstelling boeken. De voorstelling wordt gegeven door kinderboekenauteur Willemijn de Weerd. Tijdens de voorstelling luisteren we naar verschillende verhalen uit de Bijbel, zingen we liederen onder begeleiding van piano en accordeon en bekijken we prachtige illustraties van Marjolein Hund. Ook worden er proeven en goocheltrucs gedaan. Met elkaar ontdekken we dat er één draad de hele Bijbel doorgaat: de rode draad van Gods liefde. De voorstelling is geschikt voor kerken (gezinsdiensten), scholen, boekhandels, maar ook missionaire projecten als vakantiebijbelweek.

Voorstelling voor Kerst, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren:
Er is een speciale editie van de rode draad voorstelling beschikbaar voor Kerst, Pasen, Hemelvaart en/of Pinksteren. Het te vieren feest wordt dan uitgebreider behandeld tijdens de voorstelling.

Voor meer informatie en/of boekingen: willemijndeweerd@solcon.nl.


Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media