Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Kalenders

Christelijke kalenders en perpetuals

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter

Als u niet zo'n lezer bent, dan zijn onze kalenders en christelijke bureaustandaards iets voor u! Deze christelijke producten bieden korte inspirerende overdenkingen om neer te zetten of op te hangen. Bekijk ons aanbod scheurkalenders, maar ook de prachtige tijdloze kalenders met handige ringband.

In het najaar hebben we voor u ook jaargebonden kalenders, prachtige agenda's met christelijke teksten, oneliners en prachtige foto's en natuurlijk een handige weekkalender! Houd deze website dus in de gaten!

 • Dag in dag uit 2020 -

  Dag in dag uit 2020

  Dag in dag uit is al ruim dertig jaar een geliefd dagboek. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland. Naast deze paperbackeditie is dit dagboek ook verkrijgbaar als dagblokkalender en in grote letter-editie. Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende bijbellezers als gevorderden. Uitgegeven i.s.m. het Leger des Heils.
  Meer over ‘Dag in dag uit 2020’

  € 6.50
  ‘Dag in dag uit 2020’ bestellen
 • Dag in dag uit 2020 - dagblokkalender -

  Dag in dag uit 2020 - dagblokkalender

  Dag in dag uit is al ruim dertig jaar een geliefd dagboek. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland. Naast deze dagblokkalender is dit dagboek ook verkrijgbaar als paperbackeditie en in grote letter-editie. Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende bijbellezers als gevorderden. Uitgegeven i.s.m. het Leger des Heils.
  Meer over ‘Dag in dag uit 2020 - dagblokkalender’

  € 10.99
  ‘Dag in dag uit 2020 - dagblokkalender’ bestellen
 • Wegwijzer 2020 -

  Wegwijzer 2020

  Maandkalender met natuuraquarellen van kunstenares Linette Dijk. Met bijbelteksten uit de Herziene Statenvertaling.
  Meer over ‘Wegwijzer 2020’

  € 3.60
  ‘Wegwijzer 2020’ bestellen
 • Dag in dag uit 2020 - grote letter editie -

  Dag in dag uit 2020 - grote letter editie

  Dag in dag uit is al ruim dertig jaar een geliefd dagboek. De 365 toegankelijke overdenkingen zijn geschreven door diverse auteurs uit de breedte van kerkelijk Nederland. Naast deze grote letter-editie is dit dagboek ook verkrijgbaar als paperbackeditie en dagblokkalender. Dit dagboek is geschikt voor zowel beginnende bijbellezers als gevorderden. Uitgegeven i.s.m. het Leger des Heils.
  Meer over ‘Dag in dag uit 2020 - grote letter editie’

  € 10.99
  ‘Dag in dag uit 2020 - grote letter editie’ bestellen
 • Perspectief 2020 -

  Perspectief 2020

  Een prachtige maandkalender met landschapsfoto's en aansprekende bijbelteksten. Om op te hangen of neer te zetten.
  Meer over ‘Perspectief 2020’

  € 3.50
  ‘Perspectief 2020’ bestellen
 • Elke dag nieuw 2020 -

  Elke dag nieuw 2020

  Maandkalender met prachtige tekeningen van de Zweedse illustrator Anna Handell. Met aansprekende bijbelteksten uit de Herziene Statenvertaling.
  Meer over ‘Elke dag nieuw 2020’

  € 3.60
  ‘Elke dag nieuw 2020’ bestellen
 • Even offline - Erica Kramer

  Even offline

  Erica Kramer

  Is wat ik het meest koester ook het meest kostbaar? Volg dus het voorbeeld van God, als kinderen die hij liefheeft, en ga de weg van de liefde, zoals Christus, die ons heeft liefgehad en zich voor ons gegeven heeft als offer, als een geurige gave voor God. Efeziërs 5:1-2 Wat houdt dat vandaag voor mij in, ‘ga de weg van de liefde’? Even offline is een inspiratieklapper die door de stevige kartonnen standaard neergezet kan worden. Met voor elke dag van het jaar een korte overdenking, c...
  Meer over ‘Even offline’

  € 15.50 Nu € 7.50
  ‘Even offline’ bestellen
 • Levend water - Max Lucado

  Levend water

  Max Lucado

  Levend water is een nieuwe uitgave van het gelijknamige dagboek. Mooie dagteksten van Max Lucado met een korte overdenking voor elke dag van het jaar. Niet jaargebonden dus meerdere jaren te gebruiken. Door de ringband aan de bovenzijde van de kalender, kan dagelijks worden omgeslagen. De luxe uitgevoerde kalender kan stijlvol worden neergezet d.m.v. een stevige kartonnen standaard die wordt uitgeklapt. Bewezen succesvolle inhoud. Past op elk bureau, op elke eettafel of in elke keuken. Lee...
  Meer over ‘Levend water’

  € 15.50
  ‘Levend water’ bestellen
Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media