Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Geloof en praktijk > Je leven in balans

Je leven in balans

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Je leven in balans - Katie Farrell
Auteur:Katie Farrell
Ondertitel:Voeding voor geest, ziel en lichaam
Uitvoering:gebonden, hardcover
Formaat:15x21 cm
Pagina's:224
ISBN:9789033822384
Van: € 23.99
Voor: € 12.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Je leven in balans’

Je leven in balans gaat over koken, bakken, eten, bewegen én stille tijd.
Het mooie gebonden boek bevat overdenkingen voor een positief zelfbeeld en om te volharden in gezond leven, recepten, lichamelijke oefeningen, tips en planningen.

Je leven in balans is een prachtig cadeau voor jezelf, je moeder of je vriendin. Met sfeervolle foodfotografie, luxe papiersoort, gebonden kaft mét leeslint.

Deze hippe, jonge auteur is online een bekendheid via haar blog www.dashingdish.com

Leesfragment
Neem een kijkje in dit prachtige full colour boek!

Videofragment
Klik hier voor een berichtje van de auteur!

Recensie

4,5 ster op Amazon.com

"Wat een geweldig boek! Bijzonder is het, als je een boek in handen krijgt dat zo dichtbij jezelf komt. Zo denk ik er namelijk ook over. Wees positief, voel je geliefd en bedenk dat je met een paar kleine aanpassingen al een ander leven kunt krijgen. Dit boek Je leven in balans is een gezond medicijn voor hoofd, lichaam en ziel. Een dagboek en een Life-stylegids in één."
Alinda Bol, LUV Spakenburg

"Dit Bijbels dagboek is echt een cadeau! Ik word er al blij van als ik er gewoon doorheen blader, want het is gelardeerd met prachtige foto's. Maar Je leven in balans bevat ook inspirerende, mooie woorden die je bemoedigen om dagelijks tijd door te brengen met God. De bijbelse waarheden zijn erop gericht om je relatie met God te zuiveren en te verdiepen. Als je alleen al tijd zou maken om de gebeden die erin staan te bidden, weet ik zeker dat je leven verrijkt wordt. En natuurlijk is het ook leuk dat er een aantal recepten in staat, zodat je al bakkend en kokend Gods woord kunt overdenken. Een prachtboek!"
Carianne Ros, schrijver, spreker, christentherapeut en personal coach

"‘Vandaag de dag moet alles tegelijk: werken, genieten, zorgen voor jezelf, je partner en kinderen. En o ja, je moet ook niet vergeten om je lichaam en ziel te voeden.’ Deze zinnen, die op de achterkant van het boek staan, roepen eigenlijk bij elke vrouw wel herkenning op. Net als de vragen die erop volgen: Hoe voorkom je dat je opbrandt? Hoe zorg je ervoor dat je leven in balans blijft? Dat laatste is wat in dit mooi vormgegeven boek centraal staat. De auteur, die het gezicht is achter de populaire site Dashing Dish, wil vrouwen helpen de balans in hun leven terug te vinden, in de hoop ze te leren hoe je God met je lichaam kunt eren. Dat doet ze vanuit een positieve insteek en op treffende wijze. De 71 overdenkingen – die bestaan uit een Bijbeltekst, een stukje dat tot nadenken stemt en een gebed – worden aangevuld met prachtige full colourfoto’s, heerlijke recepten en tips. Achterin is een maaltijdplan opgenomen. Verzorgde uitgave met thema’s als positief zelfbeeld en gezondheid. Eigenlijk kun je niet anders dan hier enthousiast van worden. Of je die balans in je leven nu nog zoekt of al gevonden hebt, dit boek is het lezen – en hebben – meer dan waard!"
D.E. Heerens, NBD Biblion, 2017

 

Boek beoordelingen

ilse verschoor, 19-09-2017
Wat een super gaaf en compleet boek! Ik geniet er iedere dag van. De recepten zijn leuk en vragen er om uitgeprobeerd te worden. De prachtige foto's zijn prachtig om naar te kijken. Fijn om dagelijks uit te lezen en geinspireerd te worden.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media