Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Kinderen > Kindergebeden

Gebedenboeken voor kinderen

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter

In de geloofsopvoeding is het belangrijk kinderen te leren bidden. Met behulp van gebedenboekjes die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen wordt dit gemakkelijker. Kinderen zullen de kleurrijke illustraties waarderen die bij de gebeden aansluiten. Bidden voor het eten, voor het slapengaan of op andere momenten van de dag.

 • Gebeden voor het slapengaan - K.P. Pedersen

  Gebeden voor het slapengaan

  K.P. Pedersen

  In Gebeden voor het slapengaan staan 44 gebeden, elk gebaseerd op een bijbelvers. Door middel van deze gebeden leren kinderen hoe ze hun hart en gedachten bij God kunnen brengen en zullen ze ook Gods hart en liefde voor hen leren kennen. Gebeden voor het slapengaan is zo gemaakt dat bijbellezen en bidden een natuurlijk onderdeel wordt van het avondritueel. Zo zullen kinderen God steeds beter leren kennen.
  Meer over ‘Gebeden voor het slapengaan’

  € 12.50 Nu € 9.99
  ‘Gebeden voor het slapengaan’ bestellen
 • Het feest van je doop - Sally Ann Wright

  Het feest van je doop

  Sally Ann Wright

  Een stevige luxe cassette met drie boekjes. - Mijn eigen doopboek. Een invulboek speciaal ter gelegenheid van de doop om herinneringen in op te schrijven. Neem een kijkje. - Mijn eerste bijbeltje. Een kinderbijbel met mooie illustraties en twintig bekende verhalen. Neem een kijkje. - Mijn eerste boekje met gebeden. Een boekje vol kindergebeden en bijpassende tekeningen. Neem een kijkje. 2e druk        
  Meer over ‘Het feest van je doop’

  € 15.50
  ‘Het feest van je doop’ bestellen
Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media