Nieuwsbrief

Aanbiedingen, prijsacties, recensies, nieuwe boeken en ander leuk boekennieuws in uw mailbox? Meld u nu aan!


Home > Kinderen > Kindergebeden

Gebedenboeken voor kinderen

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter

In de geloofsopvoeding is het belangrijk kinderen te leren bidden. Met behulp van gebedenboekjes die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen wordt dit gemakkelijker. Kinderen zullen de kleurrijke illustraties waarderen die bij de gebeden aansluiten. Bidden voor het eten, voor het slapengaan of op andere momenten van de dag.

 • Het Onze Vader - Oberthür, Rainer

  Het Onze Vader

  Oberthür, Rainer

  Het Onze Vader legt op een begrijpelijke wijze uit wat bidden is, wanneer je bidden mag en tot Wie. Het Onze Vader is al eeuwen een heel bekend gebed in kerken en gezinnen. Met deze woorden leerde Jezus zijn leerlingen bidden. Maar wat zegt het gebed nu eigelijk? Het gebed helpt je om alles bij God neer te leggen: je dankbaarheid, vreugde, wensen en zorgen. Het prentenboek legt uit waar je om bidt bij het uitspraken van het Onze Vader. Door voorbeelden uit het hedendaagse leven komt het gebe...
  Meer over ‘Het Onze Vader’

  € 12.95 Nu € 7.50
  ‘Het Onze Vader’ bestellen
 • Kindergebeden voor elke dag - Wisskirchen, Christa

  Kindergebeden voor elke dag

  Wisskirchen, Christa

  Mooi uitgevoerd kartonboekje met kindergebeden die aansluiten bij het leven van elke dag. Tien gebeden over opstaan, het weer, jarig zijn, danken voor het eten, en anderen. De illustraties zijn kleurrijk en herkenbaar voor jonge kinderen.
  Meer over ‘Kindergebeden voor elke dag’

  € 4.99
  ‘Kindergebeden voor elke dag’ bestellen
 • Het feest van je doop - Wright, Sally Ann

  Het feest van je doop

  Wright, Sally Ann

  Een stevige luxe cassette met drie boekjes. - Mijn eigen doopboek. Een invulboek speciaal ter gelegenheid van de doop om herinneringen in op te schrijven. Neem een kijkje. - Mijn eerste bijbeltje. Een kinderbijbel met mooie illustraties en twintig bekende verhalen. Neem een kijkje. - Mijn eerste boekje met gebeden. Een boekje vol kindergebeden en bijpassende tekeningen. Neem een kijkje.        
  Meer over ‘Het feest van je doop’

  € 14.99
  ‘Het feest van je doop’ bestellen
Ark Media, Donauweg 4, 1043 AJ Amsterdam, (020) 480 29 99, info@arkmedia.nl
K.v.K. 33180425 Copyright 2018 Ark Media