Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Knutselmateriaal speciaal voor Pasen

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter

Het Paasverhaal: een belangrijke boodschap voor iedereen! Het is mooi en belangrijk om kinderen hierbij te betrekken. Deze paasboeken bieden de mogelijkheid om hen actief aan het werk te zetten met het paasverhaal.

 • Vier het samen - Nieske Selles-ten Brinke

  Vier het samen

  Nieske Selles-ten Brinke

  Vier het samen is een inspirerend en praktisch handboek voor ouders van kinderen in de leeftijd van 3 tot 11 jaar. Het helpt je om van christelijke feesten een echt feest te maken. Door de vele activiteiten is het boek geschikt om meerdere jaren te gebruiken en geeft de mogelijkheid om zelf de elementen/werkvormen te kiezen die passen bij het gezin. Ontbreekt het je vaak aan tijd of inspiratie om bewust bij feestdagen stil te staan? Dit waardevolle handboek biedt uitkomst! Als ouders, maar z...
  Meer over ‘Vier het samen’

  € 23.50
  ‘Vier het samen’ bestellen
 • Een geweldige koning (set 10 boekjes) - Paul Abspoel

  Een geweldige koning (set 10 boekjes)

  Paul Abspoel

  Aantrekkelijk omkeerboekje, waarbij aan de ene kant het verhaal van Pasen wordt uitgelegd en aan de andere kant het verhaal van Pinksteren. Met leuke puzzelopdrachten en kleurplaten. Voor kinderen vanaf 7 jaar. De boekjes zijn A5-formaat en worden verkocht in sets à 10 exemplaren. Leuk ter uitdeling aan groepen kinderen.
  Meer over ‘Een geweldige koning (set 10 boekjes)’

  € 39.90
  ‘Een geweldige koning (set 10 boekjes)’ bestellen
Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media