Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Backstage

Backstage

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Backstage - Kees Kraayenoord
Auteur:Kees Kraayenoord
Ondertitel:Met vallen en opstaan Gods liefde tegemoet
Uitvoering:Paperback met flappen
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:192
ISBN:9789033800979
Prijs: € 17.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Backstage’

Backstage kom je niet zomaar. Daarvoor heb je een speciale uitnodiging nodig, compleet met polsbandje of badge. Dit boek biedt je de kans dáár te komen waar een artiest normaliter niemand wil toelaten: in zijn eigen domein. Daar zie je hoe hij ‘echt’ is. Zou dat 'backstage' anders zijn dan 'on stage'?

Kees Kraayenoord neemt de lezer mee backstage. Als aanbiddingsleider op het podium maakte Kees op veel mensen indruk, maar zelf had hij het moeilijk met de realiteit van zijn leven buiten de spotlights. Hij deed moeite om deze twee werelden met elkaar te laten rijmen. Maar daar kwam hij niet mee weg, want God zoekt echte aanbidders. Mensen die niet alleen voorgaan in het zingen en spelen, maar ook in een leven van aanbidding, hoe gebroken en onvolmaakt zo’n leven ook is.

Backstage is een eerlijk, autobiografisch verhaal over zijn worstelingen, teleurstellingen en successen. Over de zoektocht naar zichzelf, naar Jezus en naar een leven van aanbidding.

Voor fans van Kees Kraayenoord én voor iedereen die Jezus wil volgen.
2e druk

'Ik hoop dat dit boek je bemoedigt in je leven met God. Dat je mijn kwetsbaarheid en gebrokenheid ziet, maar ook dat je inziet dat je jezelf niet moet afwijzen en vooral Jezus moet blijven volgen. Hij houdt van je.'
- Kees Kraayenoord

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's!

 

Recensie

Kees Kraayenoord is een fantastische worshipleider. Maar een bio van hem, wil je dat ook lezen? Nou, ja dus. Kees schrijft met zoveel openheid, kwetsbaarheid en humor over mooie en minder mooie momenten tijdens zijn leven met God, dat je dit voek wanneer je het eenmaal geopend hebt, niet snel meer weglegt. Backstage, dat is Kees zoals hij is, en hij spaart zichzelf daarbij niet. Een indrukwekkend getuigenis.
Eva, 2017

Door het verhaal heen bemoedigt Keesen blijft hij wijzen op het volgen van Jezus. Aanrader!
Reveil, september 2017

Vanaf het begin van het boek word je gegrepen door de eerlijke en open manier van schrijven van Kees. Velen kennen hem van het podium, maar in dit boek geeft hij een kijkje achter de schermen. Niet alleen krijg je mee wat er tijdens een concert achter de schermen gebeurt, maar je krijgt vooral een nietsverhullend verhaal van het leven van Kees zelf. Met dit boek probeert hij de lezer te bemoedigen en blijft hij wijzen op het volgen van Jezus. Dit boek is een echte aanrader!
Reveil, 2017

 

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media