Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Belijdenis en doop > Grace - Kleurboek

Grace - Kleurboek

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Grace - Kleurboek - Erica Kramer
Auteur:Erica Kramer
Ondertitel:kleuren, overdenken, ontspannen
Uitvoering:17x17 cm
Formaat:Gebonden
Pagina's:96
ISBN:9789033817861
Van: € 12.95
Voor: € 7.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Grace - Kleurboek’

Grace is meer dan een kleurboek alleen! Het kleurboek bevat niet alleen kleurplaten maar ook korte overdenkingen om op een creatieve manier stille tijd te houden. Met thema's als genade, geluk en ontspannen leven. Creëer een rustpunt in je dag door te kleuren, te overdenken en te ontspannen.

De platen en bijbelteksten in Grace zijn prachtig vormgeven door Marcel Flier. Zijn kleurboeken zijn een succes in binnen- en buitenland. Leuk om zelf te kleuren of om cadeau te geven met bijvoorbeeld moederdag.

Bekijk hier de eerste pagina's van Grace.

Erica Kramer woont in Haarlem. Ze maakt deel uit van een missionaire kerk in de Haarlemse wijk Schalkwijk. In het dagelijks leven is ze redacteur bij uitgeverij Ark Media. Erica schreef meerdere succesvolle boeken met overdenkingen voor vrouwen.

Klik hier voor andere kleurboeken.

Recensie

'Je kunt er fijn in werken met potlood, stift en aquarel. (...) Het is weer eens een ander kleurboek dan dat wij zijn gewend in de kleurwereld. Erg leuk!'
Volwassenenkleurenook.nl. Lees de hele recensie hier.

'Een prachtig boekje om jezelf of een ander cadeau te geven.'
Ina van der Beek in de Elisabethbode, juni 2016.

Boek beoordelingen

Heidi, 20-11-2018
Heerlijk kleurboekje met vierkante bladzijden van 17x17 cm. Er staan heel kleine plaatjes tussen de schrijfopdrachten, platen van één pagina groot (met of zonder tekst om over na te denken) en kleurplaten die dubbele pagina's beslaan. Elk thema heeft z'n eigen plaatjes. Van verkeersborden tot bloemen en van vlinders tot abstracte vormen. Mijn moeder en ik hebben hetzelfde boekje en vinden het heerlijk om samen te kleuren. De verschillen in uitwerking zijn groot. Je kunt in dit boekje nat en droog werken. Ik heb zelfs met Tombow geen doordrukken of schaduwen gezien. De kwaliteit van het papier is dus erg goed.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media