Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Kinderen > Vanaf 6 jaar > De goede bakker

De goede bakker

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
De goede bakker - Sjoukje Kruidhof
Auteur:Sjoukje Kruidhof
Ondertitel:Een verhaal over echte liefde
Uitvoering:Gebonden full colour
Formaat:21 x 19 cm
Pagina's:40
ISBN:9789033833465
Van: € 12.95
Voor: € 5.99
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘De goede bakker’

De goede bakker. Een verhaal over echte liefde. In de bakkerij van de goede bakker mag iedereen helpen met het bakken van brood. Van zijn levensbrood is altijd genoeg voor iedereen. Maar het recept, dat weet alleen de goede bakker. Het is goed in het dorp en in de bakkerij. Totdat de jaloerse gipsgieter de mensen overhaalt om de bakkersvormen te vullen met gips. Het wordt een drama. De werkplaats van de bakker wordt helemaal verwoest. De goede bakker moet iedereen wegsturen. 'Maar eens komt het goed,' belooft hij.
Een aansprekende parabel over Gods liefde met sfeervolle illustraties met veel details.

Bij het verhaal van de goede bakker heeft Sjoukje Kruidhof ook een werkboek ontwikkeld, met bak-, knutsel- en ontdek-opdrachten. Hierbij ‘proeven’ kinderen de hoofdlijn van het evangelie (zondeval en Pasen).
Het is geschikt voor thuis- en groepsgebruik. Scholen en kerken kunnen het voor eenmalige events gebruiken, of voor een serie, bv naar Pasen.
Meer informatie: www.sjoukjekruidhof.nl, waar ook de digitale illustraties voor presentatie op beamer of digibord verkrijgbaar zijn.

Sjoukje Kruidhof woont in Leiden, is auteur én illustrator van dit bijzondere kinderboek. Ze is werkzaam in het basisonderwijs als leerkracht beeldende vorming en al jarenlang actief in het kinderwerk. Als kinderwerker en onderwijzeres zocht ze naar een parabel die gaat over het hart van het evangelie. Toen ze niets vond, heeft ze zelf het verhaal van de goede bakker geschreven.

De goede bakker is geschikt voor kinderen vanaf 5-10 jaar.

Werk je met kinderen en zoek je nog iets voor/naar Pasen? Beleef het met het heerlijke prenten- en werkboek van de Goede Bakker!

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's!

Extra's
Bij het verhaal van De goede bakker wordt momenteel een musical ontwikkeld; die is beschikbaar vanaf 2019. En er is een werkboek bij verkrijgbaar. Dit werkboek is een vervolg op het prentenboek en ontwikkeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar en kan thuis of in groepsverband (school, kinderkerk, club) worden gebruikt. Per les staan meestal twee uitgewerkte bak- of knutselopdrachten, waaruit gekozen kan worden naar niveau, leeftijd en beschikbare tijd (totaal 16 opdrachten).
De benodigde materialen en gedetailleerde werkbeschrijvingen staan bij iedere opdracht aangegeven. Bekijk en bestel het werkboek hier.

Kijk voor meer informatie hierover op de website van Sjoukje Kruidhof.

Recensie

'Elk vrij uurtje ging de afgelopen twee jaar naar het schrijven en schilderen van haar prentenboek.' Lees wat Sjoukje Kruidhof nog meer zegt in het Leidsch Dagblad.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media