Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Bijbelinformatie > Dicht bij ons

Dicht bij ons

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Dicht bij ons - Hetty Lalleman
Auteur:Hetty Lalleman
Ondertitel:Overdenkingen bij de Psalmen
Uitvoering:Gebonden, zwart/wit binnenwerk
Formaat:13 x 19
Pagina's:128 pag.
ISBN:9789033817625
Van: € 14.95
Voor: € 7.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Dicht bij ons’

Dicht bij ons is het nieuwe boek van Hetty Lalleman die ook het succesvolle Is dit onze Vader? schreef. Het is een boek vol toegankelijke teksten over bekende en onbekende psalmen, met echte eyeopeners en achtergrondinformatie.

Dicht bij ons is een cadeauboek voor vrouwen en mannen, passend bij elke gelegenheid!

Hetty Lalleman studeerde theologie in Utrecht en promoveerde op een studie over het Bijbelboek Jeremia aan Wycliffe Hall, Oxford. Ze heeft een grote intresse in het Oude Testament en geeft daar al meer dan dertig jaar colleges over. Sinds 2000 woont zij in Londen met haar man, die docent Nieuwe Testament is.

Bekijk hier alvast een aantal pagina's uit het boek.

Nederlands Dagblad, Gulliver - over Is dit onze Vader?:
Juweeltje over wreed Oude Testament... Lalleman schrijft deskundig (..), maar meer nog treffen andere trekken van haar stijl. Ze schrijft eigentijds, kort en bondig, geen woord teveel. Mild, zonder verdedigende of redeneerderige toon, of welke valkuil ook de apologeet bedreigt. Ze heeft een houding van: laten we samen gaan lezen.

Recensie

'Na Is dit onze Vader? schreef theologe Hetty Lalleman opnieuw een mooi, meditatief boekje. Hierin bespreekt ze dertig psalmen of psalmgedeelten, die worden weergegeven in de Nieuwe Bijbelvertaling. Heel geschikt voor iedereen die dit al eeuwenlang geliefde Bijbelboek beter wil leren begrijpen.'
Visie, juni 2016

'Dicht bij ons' is een mooi boek voor mensen die op zoek zijn naar goed leesbare meditatieve stukjes over de Psalmen, gebaseerd op wat de grondtekst aanreikt. Een aanrader.'
Psalmboek.nl, april 2016. Lees de hele recensie hier.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media