Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Romans > Teken van thuis

Teken van thuis

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Teken van thuis - Lara Mohn
Auteur:Lara Mohn
Uitvoering:Paperback
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:320 pag.
ISBN:9789033801310
Prijs: € 15.00
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Teken van thuis’

Teken van thuis is een psychologische roman van de Nederlandse debutante Lara Mohn. Het is een verhaal over spijt en schuld, over oude geheimen en nieuwe wegen. Over zoeken in deze gebroken wereld, waarin pijn, verlies en tekortschieten het leven kleuren. Over zoeken naar jezelf, naar de ander, en naar dat wat groter is dan jij.

Teken van thuis is een interessante roman voor mensen met belangstelling voor psychologie en levensvragen. Voor mensen die niet zoeken naar een kant-en-klaar antwoord, maar die zich liever onderdompelen in een verhaal dat je aan het denken zet.

Ik ken de Eva niet die glazen uit haar hand laat glippen en tranen uit haar ogen laat ontsnappen, ook al waren het er maar twee.
Eva houdt van orde, van strakke lijnen en een overzichtelijk bestaan. Precies zo heeft zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, een mooi huis en de ideale vriend vormen de pijlers van haar leven. Tot een vreemdeling een onbegrijpelijke boodschap voor haar heeft en ze alles kwijtraakt in een zoektocht naar zichzelf. Hoe kan ze zichzelf terugvinden als ze niet weet wat ze verloren heeft?

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's!

Leesclub
Wil je je verder verdiepen in 'Teken van thuis'? Lara Mohn heeft n.a.v. haar boek een aantal vragen ter bespreking opgesteld, om in een leesclub of kleine kring te bespreken. Klik hier om het document te downloaden en te gebruiken in jouw eigen leesclub.

Uitvoeringen
Teken van thuis is ook beschikbaar als e-book (€ 12,95) en als gebonden uitgave met stofomslag (€ 22,50).

Facebook
Lara Mohn is ook actief op Facebook! Bekijk haar eigen pagina met recensies, acties en meer.

Recensie

Ik wil iets van het hart van God laten zien aan mensen. Ik heb niet bewust voor christenen geschreven, maar juist gezocht naar taal waar zoekende mensen bij aan kunnen sluiten.
Aldus auteur Lara Mohn

'Ik vond de ontwikkeling van de hoofdpersoon erg mooi beschreven. Ook de karakters van de personen om haar heen werden goed neergezet – ieder met zijn eigen moeiten. Het geloof komt er heel subtiel in voor. Mooi om te lezen!'
Erna Nederveen, Rinnah Christelijke Boeksjop, Hardinxveld-Giessendam

'Eva heeft het prima voor elkaar. Een geslaagde, jonge carrièrevrouw, elegant en intelligent. Maar schijn bedriegt. Haar leven staat behoorlijk onder spanning. Dan reikt iemand haar ‘de sleutel’ aan en begint een heftige psychologische en emotionele reis. Een verrassende en boeiende debuutroman die je (net als de hoofdpersoon) soms doet denken: gebeurt dit echt? Of …'
Nel Kalkman, Brugzicht Boeken & Muziek, Krimpen a/d IJssel

'Een veelbelovend debuut.’
Simone Stevens, Boekhandel Riemer Groningen

Christelijkeboeken.info recenseert christelijke fictie! Zo ook Teken van thuis. Lees de review van 5 sterren!

'Debutante Lara Mohn (gezondheidspsycholoog) schreef een bijzondere psychologische roman. Ze heeft soms een apart taalgebruik en aanvankelijk zal de lezer moeite kunnen hebben om sommige gebeurtenissen te begrijpen, totdat hij erachter komt dat deze zich vooral in het hoofd van Eva afspelen. Gaandeweg komen alle lijnen bij elkaar, zodat er een uitstekend gecomponeerde, zeer leesbare, boeiende roman ontstaat. Mooi vormgegeven.'
Drs. Fieke Nugteren, NDB Biblion, 2017

'Gezondheidspsycholoog Lara Mohn schreef met Teken van thuis haar debuut. Hoofdpersoon Eva woont samen met Sebas, tot hij haar de deur wijst tijdens een crisis. Ze belandt bij vrienden van een vage kennis en gaat op zoek naar zichzelf en haar verleden.De oplossingen voor de problemen zijn in dit verhaal niet goedkoop en ook worden niet alle raadsels opgelost. Dat het verhaal daarmee staat als een huis, komt misschien juist wel door de aanwezigheid van het roze geverfde huis. De sleutel die Eva onder haar deurmat vindt, blijkt de sleutel naar haar jeugd, omdat ze ermee binnen kan stappen in een levensgrote variant van haar poppenhuis van vroeger.'
Nederlands Dagblad, 13 december 2017

'Deze roman is een verrijkende leeservaring.'
Friesch Dagblad, 10 februari 2018

'Taal voor zoekende mensen' - lees het mooie interview dat het Reformatorisch Dagblad hield met auteur Lara Mohn.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media