Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > E-books > Non-fictie > Pelgrimage van smaragd - E-book

Pelgrimage van smaragd - E-book

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Pelgrimage van smaragd - E-book - Annemarie Latour en Frank Bosman
Auteur:Annemarie Latour en Frank Bosman
Ondertitel:Inspirerende route door Keltisch Ierland
Uitvoering:e-book
Pagina's:161
ISBN:9789033835063
Prijs: € 7.50
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Pelgrimage van smaragd - E-book’

Muziek in Keltische stijl, Ierse gebedenboekjes en pelgrimstochten worden steeds populairder. De Kelten hebben iets wat veel mensen inspireert en aanspreekt.
Pelgrimage van smaragd schetst de historische achtergrond en kenmerken van de Kelten. De auteurs nemen de lezer daarna mee op een reis langs twaalf plaatsen in Ierland, die het hoogtepunt van de Keltische spirituele traditie vormen. Dit deel leest als een reisverslag, maar vertelt ook over de geschiedenis, legendes en heldenverhalen.

Meer nog dan een historisch boek is Pelgrimage van smaragd een spiegel die de lezer wordt voorgehouden. Het Keltisch christendom lijkt namelijk iets te hebben wat wij soms verloren zijn in onze kerken en geloof; verwondering over de natuur, heelheid, eenvoud, mystiek, warmte, en ruimte voor gevoelens en emoties.

Pelgrimage van Smaragd is interessant voor mensen die in Ierland zijn geweest, daar nog eens heen willen of geïnteresseerd zijn in het Keltisch christendom. Maar ook voor iedere christen die verdieping zoekt en zich wil laten inspireren door de schoonheid van het Keltisch christendom. En een bijzonder cadeau voor de spiritueel zoekende.

Bekijk hier de eerste pagina's!

Bestel het boek als e-book.

Inspirerende reis door Ierland
In juni 2016 begeleiden Annemarie Latour en Frank Bosman een bijzondere 12-daagse inspiratiereis door Ierland! De reis wordt georganiseerd door VNB en bevat een groot aantal hoogtepunten uit het boek. Lijkt dit jou wat? Klik dan hier voor meer informatie.

Recensie

Pelgrimage van smaragd is meer dan een reisgids langs twaalf heilige, historische plaatsen in Ierland. Het boek vertelt over de achtergronden van bijvoorbeeld De rots van Cashel en de grafheuvel van Newgrange in het licht van het Keltische christendom en laat daarbij de bijzondere vermenging van ‘heidense’ natuurgodsdiensten en Christendom zien. Al lezende gaan de Ierse heiligheden leven en krijg je begrip en respect voor de oude Kelten. Tegelijkertijd laat het boek je nadenken over je eigen geloof en de rol die de natuur en de schepping daarin spelen.
Ineke Kraijo, auteur van kinder- en jeugdboeken

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media