Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Cappuccino

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Cappuccino - Max Lucado
Auteur:Max Lucado
Ondertitel:Bijbelse reflecties voor bij de koffie
Vertaler:Carla Kwakkel
Uitvoering:gebonden
Formaat:13 x 19 cm
Pagina's:192 pag.
ISBN:9789033814754
Prijs: € 14.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Cappuccino’

Cappuccino is leverbaar in de 7e druk.
Cappuccino is een cadeauboek met sfeer! De heerlijke mix van nostalgische en moderne illustraties rond het thema ‘koffie’ maken dit boek tot een geschenk voor jong en oud, man en vrouw.

De stijl van Lucado is wereldwijd bekend en geliefd. Ook dit boek staat weer vol met bijzondere gedachten en inspirerende reflecties bij bijbelteksten. Op liefdevolle toon wijst Lucado op parels uit de Bijbel en laat hij de lezer stilstaan bij Gods boodschap voor iedereen.

'We hebben allemaal wel eens dorst. Soms is water voldoende, maar soms hebben we meer nodig. Een kopje vriendschap of gezelschap bijvoorbeeld. Ik bid dat dit boek je mooie momenten van samenzijn met de Vader geeft. Ga er eens goed voor zitten. Zet alles af wat piept, rinkelt of op een andere manier je aandacht vraagt. Drink met volle teugen, laat het inwerken. Drink ook een kopje op mij!'
Max Lucado

Boek beoordelingen

Nel Hoekstra-Treffers, 01-12-2014
Heel leuk en fijn boekje om af en toe te pakken en vooral om kado te doen!

Naomi | NEWS OF PEACE, 11-05-2014
Ik weet niet hoe hij het doet, maar Max Lucado weet de lezer te raken met zijn pen. Ik vond het vroeger altijd gek als mensen aan mij vroegen of ik het boek Cappuccino gelezen had. Iedereen had het over dit boek en ik ben niet iemand die ‘standaard’ meegaat in een hype of met de allerlaatste trends. “Nee, ‘k heb het nog niet gelezen.” “Het is echt een goed boek.” Maar wanneer ik om uitleg vroeg, kwamen ze niet verder dan: “Het zijn goede overdenkingen.” Je ziet wel aan de sprankeling in hun ogen dat ze het een hele ervaring vonden. Ik zal in deze recensie proberen aan te geven waarom het zo’n goed boek is. Max Lucado heeft een schrijfstijl ontwikkeld die eigentijds en universeel is. Simpel en eenvoudig. Max Lucado schrijft voor iedereen. Bijbelteksten die 2000 jaar geschreven zijn, maakt hij pakkend voor de mens anno nu. “Ik roep mensen die niet geliefd zijn en ik maak ze mijn geliefden” (naar Romeinen 9:25). Max Lucado zou een prijs moeten winnen voor de oneliners die hij heeft bedacht. Hij schrijft korte pakkende zinnen over onderwerpen – zoals liefde, pijn en geloof – die mensen echt bezig houden. “Hij [God] beloofde een lamp voor je voet, geen kristallen bol voor de toekomst” (p. 93). Ik kan niet ontkennen dat Max Lucado mij als schrijver heeft beïnvloed. Ik had dit boek veel eerder moeten lezen. Ik las de zevende druk van dit boek! De korte verhalen, de persoonlijke stijl van Max Lucado en de heldere manier waarop het geloof wordt gedeeld, maken dit boek echt een aanrader. Er is ook tijd genomen voor de opmaak van het boek. Super.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media