Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Kinderen > Kinderbijbels > De Bijbel in strip

De Bijbel in strip

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
De Bijbel in strip - Mike Maddox
Auteur:Mike Maddox
Ondertitel:Het verhaal van Genisis tot Openbaring
Illustrator:Jeff Anderson
Vertaler:Pascal Oost & Piet Zeeman
Uitvoering:Paperback full colour
Formaat:19 x 26 cm
Pagina's:256
ISBN:9789033831058
Prijs: € 13.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘De Bijbel in strip’

Lees nu de volledige Bijbel als stripverhaal!

Jeff Anderson en Mike Maddox hebben de verhalen uit de Bijbel meesterlijk weergegeven. Met respect voor de bijbelse geschiedenis en een subtiel gevoel voor humor komen de eeuwenoude verhalen tot leven voor jongeren van nu.

Leuk voor mensen die misschien niet direct zelf de Bijbel lezen, maar wel geïnteresseerd zijn in de verhalen. De Bijbel in strip laat de verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament zien als een lopende geschiedenis. De professionele uitstraling van de tekeningen en de bijbelgetrouwe vertaling maken dit product tot een succes.

De Bijbel in strip is zeer goed te gebruiken in kinder- en jeugdwerk, op basisscholen en natuurlijk in het gezin. Aanrader als afscheidsgeschenk voor basisscholen.

5e druk

Leesfragment
Neem nu een kijkje in De Bijbel in strip.

Recensie

‘De Bijbel lezen is een avontuur.
Begin met beeld, misschien geeft
dat je zin in meer letters!
De Bijbel in strip is echt goed.’

Ds. Pieter Boomsma

'Schrijver en tekenaar brengen met Bijbel in strip de Bijbelse boodschap op een speelse en laagdrempelige manier tot leven. De pakkende illustraties spreken voor zich, en dat maakt het mogelijk om de hoeveelheid tekst te beperken zonder dat het ten koste gaat van het verhaal. Vooral voor jongeren en voor mensen die visueel zijn ingesteld een aanrader!'
Opwekking magazine - oktober 2010

…Jonge mensen denken in beelden en strips spelen daarop in.
Katholiek Nieuwsblad, vr 18 okt 2013


Boek beoordelingen

Jildou, 27-04-2011
Ben erg blij dat er o.a. zulke stripboeken zijn over de bijbel, ik heb dan het stripboek opstand ook van Jeff anderson en Mike maddox. Ben zelf een jong volwassen vrouw en als visuele denker is zo'n stripboek er geschikt, zo begrijp ik de bijbel ook makkelijker, niet dat ik dom ben ofzo, maar als beelddenker, is het nou eenmaal moeilijker om hele lappentekst te gaan lezen en dan ook nog eens je hoofd erbij houden. Vaak merk ik ook dat ik vaak over dingen heen lees dan en bij deze mooie illustratie in deze bijbel strip, kan ik mijn gedachten er zelf bijhouden, doe ik het boek dicht kan ik zelf vertellen wat ik precies heb gelezen, het kost me ook minder inspanning, maar ik begrijp het nu beter. Dit is een aanrader, voor kinderen vanaf 10 jaar en ouder maar cker ook voor tieners en volwassenen die net als mij ook visueel zijn ingesteld. Kortom voor jong en oud erg educatief!

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media