Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Loveletters

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Loveletters  - Mirjam Looij & Carlyn Verwijs
Auteur:Mirjam Looij & Carlyn Verwijs
Ondertitel:52 bijbeloverdenkingen en creatieve handletteropdrachten
Uitvoering:Paperback
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:128 pag.
ISBN:9789033820502
Prijs: € 13.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Loveletters ’

Handletteren is helemaal hip. Het werkt ontspannend en elke keer dat je ermee bezig gaat creëer je iets unieks. Loveletters geeft nog iets extra's. Het legt een prachtige link tussen stille tijd en creatief aan de slag gaan met handletteren.

Je hebt een schetsblok, pennen en een tekst nodig om aan de slag te gaan. Dit is allemaal verkrijgbaar bij Ark Media.

In dit boek Loveletters vind je 52 bijbeloverdenkingen. In deze teksten staat de liefde van God, liefde voor jezelf én liefde voor de ander centraal. Daarnaast zijn er bijpassende creatieve handletteropdrachten.
5e druk

Ook beschikbaar in deze serie Loveletters:
Loveletters posterkarton
Loveletters pennen

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's online!

Recensie

'Handletteren? Wie doet dat nu nog niet? Het is superhip, ontspannend en je maakt de mooiste dingen. Bovendien combineert het heel goed met bijbellezen en dat is precies wat Loveletters doet. ... Als je dit boek in je handen hebt, kun je niet anders dan meteen aan de slag gaan. Meer dan geslaagd!'
Reveil, juni 2017

Reacties van testpanel E-Lifestyle:
“Fijn, duidelijk en erg overzichtelijk. Fijn om op deze manier de bijbel erbij te pakken en er ook nog creatief mee bezig ta gaan. Alles wordt duidelijk verteld en er staan ook voorbeelden in. Super gaaf!”

“Ik vind de inhoud indrukwekkend, er wordt op bijna elke bladzijde een nieuwe handlettering geplaatst uit de bijbel. Hierbij wordt ook verteld wat het betekend in de bijbel. De opdrachten zijn erg leuk om mee aan de slag te gaan.”

'Onderaan iedere wekelijkse overdenking staat een kijk-, luister of lees tip. Deze voegen écht iets toe en persoonlijk helpen ze mij ook om de weekteksten beter te onthouden'
L. Trapman

Boek beoordelingen

Thea Vermeer, 31-05-2017
Het boek Love Letters ziet er heel aantrekkelijk en eigentijds uit. Bij het bladeren door het boek, treffen mij de bijbelteksten en spreuken die op een prachtige manier getekend zijn. Het is een uitdaging om met het boek aan de slag te gaan! En wanneer het er misschien niet van komt om creatief bezig te zijn, is het boek vanwege de hartverwarmende bemoedigingen toch een 'juweeltje' om weg te geven of te ontvangen.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media