Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > E-books > Romans > Teken van thuis - Ebook

Teken van thuis - Ebook

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Teken van thuis - Ebook - Lara Mohn
Auteur:Lara Mohn
Uitvoering:e-book
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:320
ISBN:9789033835162
Prijs: € 12.95
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Teken van thuis - Ebook’

Teken van thuis is een psychologische roman van de Nederlandse debutante Lara Mohn. Het is een verhaal over spijt en schuld, over oude geheimen en nieuwe wegen. Over zoeken in deze gebroken wereld, waarin pijn, verlies en tekortschieten het leven kleuren. Over zoeken naar jezelf, naar de ander, en naar dat wat groter is dan jij.

Teken van thuis is een interessante roman voor mensen met belangstelling voor psychologie en levensvragen. Voor mensen die niet zoeken naar een kant-en-klaar antwoord, maar die zich liever onderdompelen in een verhaal dat je aan het denken zet.

Ik ken de Eva niet die glazen uit haar hand laat glippen en tranen uit haar ogen laat ontsnappen, ook al waren het er maar twee.
Eva houdt van orde, van strakke lijnen en een overzichtelijk bestaan. Precies zo heeft zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, een mooi huis en de ideale vriend vormen de pijlers van haar leven. Tot een vreemdeling een onbegrijpelijke boodschap voor haar heeft en ze alles kwijtraakt in een zoektocht naar zichzelf. Hoe kan ze zichzelf terugvinden als ze niet weet wat ze verloren heeft?

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's!

Leesclub
Wil je je verder verdiepen in 'Teken van thuis'? Lara Mohn heeft n.a.v. haar boek een aantal vragen ter bespreking opgesteld, om in een leesclub of kleine kring te bespreken. Klik hier om het document te downloaden en te gebruiken in jouw eigen leesclub.

Koop hier je e-book

Klik hier voor de papieren versie van Teken van thuis

Recensie

‘Ik vond de ontwikkeling van de hoofdpersoon erg mooi beschreven. Ook de karakters van de personen om haar heen werden goed neergezet – ieder met zijn eigen moeiten. Het geloof komt er heel subtiel in voor. Mooi om te lezen!’
Erna Nederveen, Rinnah Christelijke Boeksjop, Hardinxveld-Giessendam

'Eva heeft het prima voor elkaar. Een geslaagde, jonge carrièrevrouw, elegant en intelligent. Maar schijn bedriegt. Haar leven staat behoorlijk onder spanning. Dan reikt iemand haar ‘de sleutel’ aan en begint een heftige psychologische en emotionele reis. Een verrassende en boeiende debuutroman die je (net als de hoofdpersoon) soms doet denken: gebeurt dit echt? Of …'
Nel Kalkman, Brugzicht Boeken & Muziek, Krimpen a/d IJssel

'Een veelbelovend debuut.’
Simone Stevens, Boekhandel Riemer Groningen

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media