Nieuwsbrief

Aanbiedingen, prijsacties, recensies, nieuwe boeken en ander leuk boekennieuws in uw mailbox? Meld u nu aan!


Home > Nieuw > Teken van thuis

Teken van thuis

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Teken van thuis - Mohn, Lara
Auteur:Mohn, Lara
Ondertitel:Roman
Uitvoering:Gebonden stofomslag
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:320
ISBN:9789033801280
Prijs: € 22.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Teken van thuis’

Teken van thuis is een psychologische roman van de Nederlandse debutante Lara Mohn. Het is een verhaal over spijt en schuld, over oude geheimen en nieuwe wegen. Over zoeken in deze gebroken wereld, waarin pijn, verlies en tekortschieten het leven kleuren. Over zoeken naar jezelf, naar de ander, en naar dat wat groter is dan jij.

Teken van thuis is een interessante roman voor mensen met belangstelling voor psychologie en levensvragen. Voor mensen die niet zoeken naar een kant-en-klaar antwoord, maar die zich liever onderdompelen in een verhaal dat je aan het denken zet.

Ik ken de Eva niet die glazen uit haar hand laat glippen en tranen uit haar ogen laat ontsnappen, ook al waren het er maar twee.
Eva houdt van orde, van strakke lijnen en een overzichtelijk bestaan. Precies zo heeft zij het voor zichzelf geregeld. Een uitdagende baan, een mooi huis en de ideale vriend vormen de pijlers van haar leven. Tot een vreemdeling een onbegrijpelijke boodschap voor haar heeft en ze alles kwijtraakt in een zoektocht naar zichzelf. Hoe kan ze zichzelf terugvinden als ze niet weet wat ze verloren heeft?

Leesfragment
Bekijk hier alvast de eerste pagina's!

Leesclub
Wil je je verder verdiepen in 'Teken van thuis'? Lara Mohn heeft n.a.v. haar boek een aantal vragen ter bespreking opgesteld, om in een leesclub of kleine kring te bespreken. Klik hier om het document te downloaden en te gebruiken in jouw eigen leesclub.

Ebook
Er is ook een e-book beschikbaar van Teken van thuis.

Facebook
Lara Mohn is ook actief op Facebook! Bekijk haar eigen pagina met recensies, acties en meer.

Recensie

‘Ik vond de ontwikkeling van de hoofdpersoon erg mooi beschreven. Ook de karakters van de personen om haar heen werden goed neergezet – ieder met zijn eigen moeiten. Het geloof komt er heel subtiel in voor. Mooi om te lezen!’
Erna Nederveen, Rinnah Christelijke Boeksjop, Hardinxveld-Giessendam

'Eva heeft het prima voor elkaar. Een geslaagde, jonge carrièrevrouw, elegant en intelligent. Maar schijn bedriegt. Haar leven staat behoorlijk onder spanning. Dan reikt iemand haar ‘de sleutel’ aan en begint een heftige psychologische en emotionele reis. Een verrassende en boeiende debuutroman die je (net als de hoofdpersoon) soms doet denken: gebeurt dit echt? Of …'
Nel Kalkman, Brugzicht Boeken & Muziek, Krimpen a/d IJssel

'Een veelbelovend debuut.’
Simone Stevens, Boekhandel Riemer Groningen

Christelijkeboeken.info recenseert christelijke fictie! Zo ook Teken van thuis. Lees de review van 5 sterren!

Boek beoordelingen

Suzanne, 09-11-2017
'Teken van thuis' is een niet alledaags boek. Het fascineert van begin tot het einde. Het neemt je mee naar de diepe dalen van de hoofdpersoon, in haar zoektocht en beetje bij beetje alle puzzelstukjes bij elkaar vinden. Het is een 'ik' boek, maar beetje bij beetje merk je dat niet meer en wordt je meegezogen in de gedachtegang van de hoofdpersoon. Persoonlijk vond ik het een intens boek. Het hele boek kon ik niet in één adem uitlezen. Ik vond het wel zo fascinerend en mooi dat ik wel door wilde lezen. Het had me echt te pakken.

Yvonne Oomen Muurmans, 23-10-2017
Lara Mohn zet met deze roman een verhaal neer waarvan de betekenis dieper gaat dan wat ik ooit eerder heb gelezen. Op een bijzonder mooie manier wordt het verhaal op papier weergegeven. Daarmee worden de personen levendig en hun herinneringen tastbaar. Je gaat echt nadenken over het verleden en de levenservaringen van de karakters. Daardoor beleef je het verhaal intenser. Een verrassend debuut van hoge kwaliteit.

Jolanda, 12-10-2017
Een veelbelovende auteur!

Mieke Wijnants, 11-10-2017
De auteur weet mij van het begin tot het eind te boeien. Het is een psychologisch verhaal zonder moeilijke woorden of termen. Karakters worden perfect uitgediept, situaties prima beschreven, zodat inleven en meevoelen vanzelf gaan. Daarbij weet de auteur mijn emoties het hele boek door te beroeren en liepen tranen over mijn wangen. Het verhaal komt zeer realistisch over. Het geloof is slechts zeer subtiel aanwezig. De spanning wordt goed opgebouwd. Lara Mohn reikt je in “Teken van thuis” de sleutel van het leven liefdevol aan. Geeft je het zetje dat nodig is om oude deuren te sluiten en nieuwe te openen. Het vergt moed om deze sleutel te gebruiken, maar uiteindelijk zal het je kwetsbaar opstellen beloond worden. Je (zelf)vertrouwen vergroten en gelukkiger maken. Deze roman die een ware levensles is in dicht bij jezelf blijven, durven voelen, kiezen voor jezelf, zelf de touwtjes in handen houden, begrip en anders leren kijken en denken is een echte aanrader.

Sanne, 26-09-2017
'Teken van thuis' is zo’n boek waarbij je je wekker moet zetten om op tijd te stoppen met lezen, om te voorkomen dat je om drie uur ’s nachts eindelijk kunt gaan slapen omdat je boek uit is.

Ark Media, Donauweg 4, 1043 AJ Amsterdam, (020) 480 29 99, info@arkmedia.nl
K.v.K. 33180425 Copyright 2017 Ark Media