Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > E-books > Non-fictie > Metamorfose - E-book

Metamorfose - E-book

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Metamorfose - E-book - Ronald van der Molen & Jan van der Linden
Auteur:Ronald van der Molen & Jan van der Linden
Ondertitel:Groeien in je bestemming
Uitvoering:E-book
Pagina's:96
ISBN:9789033835391
Prijs: € 8.00
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Metamorfose - E-book’

Metamorfose helpt je om beter te reageren op verandereingen in je omgeving en in jezelf. De auteurs gebruiken een boom als metafoor. Bomen maken verschillende gedaanteveranderingen door; van bijna kaal en dood in de winter tot vol en groen aan het eind van de zomer. In ieder seizoen doen ze precies datgene wat op dat moment belangrijk is. Daar kunnen we veel van leren. Aan de hand van de fasen waar een boom doorheen gaat en voorbeelden uit de praktijk wordt je uitgedaagd om te groeien in je bestemming. Hoe kun jij veranderingen doormaken die nodig zijn in jouw situatie?

"Een boom is er voor zijn omgeving. Hij werkt hard om zuurstof te produceren zodat wij kunnen leven. Hij doet zijn best om heerlijke vruchten of noten voort te brengen waar zijn omgeving van kan genieten. Iedere boom heeft zijn eigen karakter en nut. Zo mag jij ook iets bijdragen aan jouw omgeving, waar wat precies?"

Ronald van der Molen is predikant en actief als gemeentestichter, trainer & coach en docent praktische theologie aan Azusa theologische hogeschool. 
Jan van der Linden is senior partner bij Krauthammer en werkzaam als personal coach & trainer.

Bestel het eBook van Metamorfose.

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media