Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Nieuws

Cursussen

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter

 

Bijbelverhalen vertellen

Word jij ook zo enthousiast van het vertellen van Bijbelverhalen, maar begin je al te stotteren bij het idee dit voor een groep kinderen te doen? Vraag jij je af hoe je je favoriete Bijbelverhaal op een spetterende manier kunt overbrengen op kinderen? Geef je dan op voor deze cursus!

De cursus 'Bijbelverhalen vertellen' is voor iedereen die meer wil leren over het vertellen van Bijbelverhalen aan kinderen en de fijne kneepjes van het vertellen in de vingers wil krijgen.

Klik hier om je aan te melden voor de cursus Bijbelverhalen vertellen

Schrijfcursus 'Geef je schrijftalent een kans!'

Heb jij altijd al een boek, tekst of verhaal willen schrijven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of schrijf je al een tijdje, maar wil je meer leren over hoe je jouw boodschap op een originele manier overbrengt? Dan is dit de cursus voor jou!

De tweedaagse cursus ‘Geef jouw schrijftalent een kans!’ is voor iedereen die ambities heeft op het gebied van schrijven. Ben je een blogger, beginnend auteur of meen je dat jouw teksten veel potentie hebben? Schrijf je dan in!

Klik hier om je aan te melden voor de cursus in het najaar.

Retraiteweekend 'Kom op adem'

In de drukke, donkere dagen van december kun je intens verlangen naar een lichter leven. Minder hectiek, minder zorgen, meer Godsvertrouwen, meer vreugde. Je weer even helemaal richten op het Licht van de wereld en bewust toeleven naar Kerst.

Klik hier om je aan te melden voor het retraiteweekend 'Kom op adem'

 


Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2018 Ark Media