Nieuwsbrief

Aanbiedingen, prijsacties, recensies, nieuwe boeken en ander leuk boekennieuws in uw mailbox? Meld u nu aan!


Home > Nieuws

Cursussen

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter

Vertel een Bijbelverhaal

Word jij ook zo enthousiast van het vertellen van Bijbelverhalen, maar begin je al te stotteren bij het idee dit voor een groep kinderen te doen? Vraag jij je af hoe je je favoriete Bijbelverhaal op een spetterende manier kunt overbrengen op kinderen? Geef je dan op voor deze cursus!

De 2-daagse cursus 'Vertel een Bijbelverhaal' is voor iedereen die meer wil leren over het vertellen van Bijbelverhalen aan kinderen en de fijne kneepjes van het vertellen in de vingers wil krijgen.
Lees hier meer over de cursus 'Vertel een Bijbelverhaal'.

 

Schrijfcursus

Heb jij altijd al een boek, tekst of verhaal willen schrijven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of schrijf je al een tijdje, maar wil je meer leren over hoe je jouw boodschap op een originele manier overbrengt? Dan is dit de cursus voor jou!

De tweedaagse cursus ‘Geef jouw schrijftalent een kans!’ is voor iedereen die ambities heeft op het gebied van schrijven. Ben je een blogger, beginnend auteur of meen je dat jouw teksten veel potentie hebben? Schrijf je dan in!

Klik hier om in te schrijven voor de cursus in het najaar op zaterdagen.

Masterclass Fotografie 'Beelddragers'

Hoe kijk jij naar de wereld? Waar focus je op? Wat wil jij overbrengen aan anderen door middel van je foto’s?

In deze masterclass Fotografie 'Beelddragers' van Ruben Timman leer je door de lens van je camera naar jezelf te kijken en leer je hoe jouw perspectief de waarneming van een ander kan verrijken. Deze masterclass is voor iedereen die meer uit zijn talent wil halen!

Schrijf je nu in!

Ark Media, Donauweg 4, 1043 AJ Amsterdam, (020) 480 29 99, info@arkmedia.nl
K.v.K. 33180425 Copyright 2017 Ark Media