Nieuwsbrief

Aanbiedingen, prijsacties, recensies, nieuwe boeken en ander leuk boekennieuws in uw mailbox? Meld u nu aan!


Home > Kinderen > Overige uitgaven > God beter leren kennen

God beter leren kennen

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
God beter leren kennen - Noordzij, Wietske & Weerd, Willemijn de & Smit, Erik
Auteur:Noordzij, Wietske & Weerd, Willemijn de & Smit, Erik
Ondertitel:Gezinsdagboek
Uitvoering:Paperback
Formaat:20 x 23 cm
Pagina's:96 pag.
ISBN:9789033833373
Prijs: € 15.95
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘God beter leren kennen’

Wil je samen met je kinderen je verdiepen in wie God is, dan is dit gezinsdagboek God beter leren kennen uitermate geschikt. 
In 40 afwisselende overdenkingen ontdek je van alles over Gods karakter. God is zo veel groter dan wij kunnen beseffen en toch wil Hij dat wij Hem leren kennen. God laat in de Bijbel zien wie Hij is door de namen waarmee we Hem mogen aanspreken. Sommige zijn bekend, maar van andere heb je misschien zelfs nog nooit gehoord.

Dit gezinsdagboek is uniek: het is toegankelijk en afwisselend en tegelijkertijd biedt het diepgang, onder meer doordat gezinnen op een toegankelijke manier kennismaken met enkele Hebreeuwse letters en woorden. Geschreven door kinderboekenauteur Willemijn de Weerd, Wietske Noordzij en Erik Smit van Raise up, een denktank, kenniscentrum en trainingsorganisatie op het gebied van weerbaarheid, preventie en pastoraat aan kinderen en jongeren.

Ouders en kinderen kunnen samen gaan schatgraven in Gods woord. Het dagboek richt zich op gezinnen met kinderen in de bovenbouw van de basisschool. Maar ook voor jongere en oudere broertjes en zusjes is het leuk en goed te volgen dankzij de aansprekende toon, de opdrachten en de weetjes.

Leesfragment
Bekijk hier de eerste pagina's online!

Recensie

'Voor ouders die zich samen met hun kinderen willen verdiepen in wie God is, is dit leuke en leerzame gezinsdagboek een aanrader.'
Opwekking magazine, november 2017

Boek beoordelingen

Marije, 17-10-2017
Ontzettend goed boek waarin de namen en functies van zowel God zelf als van Jezus en de heilige Geest, heel duidelijk omschreven worden! Duidelijke uitleg aan de hand van een korte Bijbeltekst en ontzettend leuke werkvormen om samen met de kinderen uit te voeren of eens over na te denken. Echt een aanrader!

Marga, 12-10-2017
Ik ben heel blij met dit bijbels dagboek. Het geeft goede gesprekken, bevat aansprekende teksten, gevarieerd en goede verwerking. Mijn kinderen leren echt nieuwe dingen! Complimenten.

Ark Media, Donauweg 4, 1043 AJ Amsterdam, (020) 480 29 99, info@arkmedia.nl
K.v.K. 33180425 Copyright 2017 Ark Media