Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Kinderen > Vanaf 6 jaar > Met de Bijbel aan de slag OT

Met de Bijbel aan de slag OT

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Met de Bijbel aan de slag OT - Jelle Nutma
Auteur:Jelle Nutma
Ondertitel:Oude Testament
Illustrator:Alexander ten Berge
Uitvoering:Paperback full colour
Formaat:A5 staand
Pagina's:112
ISBN:9789033831768
Prijs: € 14.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Met de Bijbel aan de slag OT’

Met de Bijbel aan de slag is een nieuwe basiscatechese methode voor 10/11 jarigen. 
4e druk

Jonge tieners zijn zeer leergierig en gaan nog enthousiast op zoek naar nieuwe kennis. Ds. Jelle Nutma ontwikkelde voor deze jongeren een aansprekende catechesemethode. Met de Bijbel aan de slag biedt de mogelijkheid om in twee jaar tijd alle boeken van het Oude en Nieuwe Testament te behandelen. Een methode vol basiskennis van de Bijbelboeken en de belangrijke personen met daarnaast veel interessante weetjes over de bijbelse tijd, praktische opdrachten en leuke leerelementen.

De vormgeving van Met de Bijbel aan de slag is kleurrijk en de illustraties van Alexander ten Berge maken het werkboek extra aantrekkelijk. De methode heeft een eenvoudige opzet zodat catecheten snel aan de slag kunnen.
De methode is afgelopen winter zeer positief getest in pilot gemeentes.

Deze basiscatechese is primair bedoeld voor Christelijk Gerefomeerde kerken, Nederlands Gereformeerde Kerken en Gerformeerde Kerken (Vrijgemaakt). Maar ook zeer geschikt voor andere kerkgenootschappen.

Klik hier voor een kijkje in het binnenwerk!

Andere beschikbare delen van deze catechsemethode:
Handleiding Met de Bijbel aan de slag Oude Testament (digitale versie)
Met de Bijbel aan de slag Nieuwe Testament
Handleiding Met de Bijbel aan de slag Nieuwe Testament

Met de Bijbel aan de slag
is uitgegeven i.s.m. CGJO.
Zie voor meer informatie: www.metdebijbelaandeslag.nl!

Recensie

'Op eenvoudige wijze wordt de inhoud samengevat. Spelletjes en kleurrijke illustraties maken het tot een aantrekkelijk geheel.'
De Wekker, 22 nov 2013


Boek beoordelingen

Diane Kooistra, 13-07-2012
Als moeder van een zoon van 10 begin ik te merken hoe moeilijk het wordt om je kind enthousiast te houden voor de bijbel. Voor een beginnende puber is het toch een saai boek met verhalen dat hij al tig keer heeft gehoord. Door dit boekje erbij te pakken en de verhalen uit het oude testament door te nemen lukt het toch om het wat tastbaarder en leuker te maken voor de kinderen. Het boekje is heel goed te gebruiken in het gezin of tijdens de basiscathegese van de kerk of op school. De teksten, kleuren en plaatjes zijn mooi en maken het boek goed leesbaar. De vragen zorgen voor meer diepgang en een mooi gespreksonderwerp. Daarna kijken kinderen hopelijk niet meer naar de bijbel als een oud boek maar als een boek wat heel veel te vertellen heeft!

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media