Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Geloof en praktijk > Mooi niet alleen

Mooi niet alleen

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Mooi niet alleen - Rebecca Onderstal
Auteur:Rebecca Onderstal
Ondertitel:Het compexe en complete leven van een single
Uitvoering:Paperback met flappen
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:96 pag.
ISBN:9789033801143
Prijs: € 13.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Mooi niet alleen’

In Mooi niet alleen worden de moeilijke en de positieve kanten van single zijn belicht.

Roept alleen-zijn schaamte op? Hoe ga je om met het gemis van intimiteit? Kun je je geroepen voelen om alleen te blijven? Rebecca schrijft steeds persoonlijk, steeds met inspiratie uit Bijbelverhalen.

Dit boek biedt herkenning, humor, kracht en bijbelse inspiratie voor wie single is.

2e druk

Leesfragment
Bekijk hier de eerste pagina's!Recensie

Mooi niet alleen is een persoonlijk verslag van wat het betekent om als single in de kerk te werken en te leven.  Het boek gaat verder dan het persoonlijke en wordt daarmee een gids voor singles en niet-singles. Op nuchtere en humorvolle wijze worden de valkuilen voor singles en niet-singles beschreven. Door de theologische doordenking is het boek veel meer dan het zoveelste zelfhulpboek. Rebecca Onderstal durft kwetsbaar te zijn en neemt haar lezer mee in haar oprechte zoektocht naar een manier om als singles en niet-singles met elkaar te leven in en buiten de kerk.
Elsbeth Gruteke - predikant en EO-presentator

Wordt de ongemakkelijkheid van het alleen zijn opgeroepen door de dominante cultuur van stelletjes, of is het haar God, die al vanaf het begin weet dat mensen een hulp en tegenover nodig hebben? Waarom dan de schaamte die ze voelt nu ze gescheiden is? Het boek lokt uit te reflecteren op alleen zijn èn in verbinding leven met betekenisvolle anderen. Een vlot geschreven verhaal voor iedereen, hoe je op dit moment ook door het leven gaat.
Janneke Nijboer, predikant en schrijver

Gelovig je leven delen. Daar is dit boek een prachtig voorbeeld van. Rebecca geeft op een kwetsbare manier een inkijkje in haar leven en verbindt dat telkens met een bijbelverhaal.
Nynke Dijkstra-Algra, theoloog en toeruster Pastoraat en Gemeenteopbouw in de Protestantse Kerk in de provincie Utrecht

Dominee Rebecca Onderstal schrijft heel openhartig vanuit haar eigen ervaringen. Over zelfverwijten en zelfaanvaarding, schuld en vergeving, verlangen naar mensen en vooral die mens die van jou is en voor jou er is.
Dominee Piet en Cora de Jong, Wijk bij Duurstede / Rotterdam

'Rebecca Onderstal schreef een eerlijk boek over een leven waarin alleen zijn geen eigen keuze is. Dat levert af en toe een verrassend of ontroerend nieuw inzicht op.'
Zijspiegel, november 2017 - Oecumenische Vrouwensynode

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2019 Ark Media