Nieuwsbrief

Ark Media is onderdeel van Royal Jongbloed. Wil je op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuwe uitgaven en ander leuk boekennieuws? Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Home > Volwassenen > Geloof en praktijk > Vol van de Geest

Vol van de Geest

Tekst kleiner Tekst normaal Tekst groter
Vol van de Geest - Peter Halldorf
Auteur:Peter Halldorf
Ondertitel:Hoe de Heilige Geest het dagelijks leven verrijkt
Vertaler:Gerrie Mos
Uitvoering:Paperback
Formaat:14 x 21 cm
Pagina's:336 pag.
ISBN:9789033801877
Prijs: € 17.50
Aantal:
Bestellen
Tip een vriend

Omschrijving van ‘Vol van de Geest’

Vol van de Geest is een inspirerend geloofsopbouwend boek over de persoon en het werk van de Heilige Geest. Het biedt op een toegankelijke manier veel kennis en inzicht.

De Zweedse auteur Peter Halldorf vindt de juiste balans tussen zijn grote liefde voor het Woord en zijn kennis van de kerkgeschiedenis, van waaruit hij stilstaat bij de christelijke tradities die zich in de loop der tijd hebben gevormd.

Ook voor mensen die vertrouwd zijn met wat de Bijbel ons leert over Gods Geest valt er veel te ontdekken.

Peter Halldorf spreekt dit jaar op het hoofdpodium van Opwekking!

Leesfragment
Bekijk hier de eerste pagina's online!

Uitvoering
Vol van de Geest is ook beschikbaar als gebonden uitgave (€ 25,00).

Recensie

"Uniek aan het boek vind ik de combinatie pinkster-, oosters-orthodoxe en vroegchristelijke theologie. Dat gecombineerd met de bijbelse noten maakt het tot een interessant geheel. Wat mij met name aanspreekt is de spiritualiteit die het boek ademt. Het relationele aspect van onze God (dat uniek is voor het christendom) komt prachtig op alle gebieden in dit boek naar voren. Daarmee maakt het theologiebedrijving rijker; het gaat niet slechts om een 'rationeel' kennen maar om een 'relationeel' kennen.  Juist de Geest maakt dat mogelijk. Mooi hoe Halldorf daarmee veel theologie een terechte correctie geeft: "De Heilige Geest is de eigenlijke theoloog achter alle vruchtbare theologie, degene die het Woord levend maakt, zodat ons inzicht wordt vergroot en ons leven wordt verrijkt." Prachtig!"
Duurt Vonck, directeur Agapè Nederland

"Peter Halldorf heeft in Zweden heel veel betekend voor de 'oecumene van de Geest'. Hij heeft het geestelijk leven van de kerkvaders toegankelijk gemaakt voor de protestantse gelovigen. Hij heeft het charismatische aspect van ons geloof ook voor vele katholieken opengesteld. Hij is een van de grote geestelijke bruggenbouwers van onze tijd."
Bisschop Anders Arborelius, Stockholm

"Halldorf beschrijft op verfrissende manier het werk van de Geest en ervaringen van gelovigen door de eeuwen heen die aangeraakt zijn door de Geest. Verrassend en inspirerend. Het stimuleert mij om me bewust open te stellen voor de Geest en steeds weer met Jezus bij de bron te gaan zitten."
Gerrie Mos, vertaler Vol van de Geest

Ark Media, Marktweg 73A, 8444 AB Heerenveen, 0513 637 900, info@arkmedia.nl
KVK-nummer: 01013925 BTW-nummer: NL006610523B01 Copyright 2020 Ark Media